Aktuellt för årstiden: Höst-, vinterkassar och sommarkassar för grillkvällar, picknick m.m.

Nu är sommaren här och grillen står framme – vad passar då inte bättre än den ultimata grillkassen från City Gross som gör livet lite godare? Med spännande recept på goda maträtter och grill blir det både roligare och enklare att tillaga allt som ingår i sommarkassen. Alla ingredienser är noga utvalda för att passa den svenska, traditionella våren, sommaren, hösten och vintern, priser från 399:-.

Rabattkod hos City Gross: Få 250:- rabatt när du testar deras sommarkasse: Visa rabattkod

I dagsläget finns en sommarkasse för beställning:

Årstids- & Grillkassens fördelar: Den bästa matkassen för den aktuella årstiden

Alla årstider har olika säsongsbaserade grönsaker och råvaror, och detta har denna kategori med matkassar för årstiden fokuserat på. Samtliga matkassar kommer med färska, rätt-i-tiden-plockade frukter, grönsaker, kryddor och annat som passar den aktuella årstiden. Höst, vinter, vår eller sommar – det spelar ingen roll – alla matkassar som finns här är anpassade efter vad som serveras den specifika årstiden; är det sommar så kan det vara aktuellt med svensk husmanskost och proppfulla grillkassar, är det vår så kan matkassar med allt man behöver inför påskbordet finnas för beställning med extra fräscha, krispiga vårgrönsaker.

Observera: Matkassarna i denna kategori kan komma att bytas ut då och då, så kika in ibland och se om det kommit in något nytt för den aktuella årstiden. Vem vet vad nästa spännande årstidskasse innehåller?

Vilka leverantörer har årstids- & grillkassar?

De leverantörer som tar fram nya, säsongsanpassade matkassar varenda årstid är bland annat Middagsfrid, Linas Matkasse, City Gross och Årstiderna. Matkomfort, Gastrofy och Food Monkey eller har för tillfället inga specifika helgkassar att tillgå, men så fort vi hör om någon ändring eller nyhet i deras sortiment så uppdaterar vi denna sida direkt.

Menyexempel; vilka recept kan ingå?

Recepten varierar såklart beroende på årstid och säsong, men de maträtter som kan ingå i City Gross populära sommarkasse är grillad högrevsburgare med ingefärsdressing, grillad kyckling med tzatziki och fräsch bulgur- och fetaostsallad med persika samt grillad fläskkarré med bearnaisesmör, slungad potatis och grillad melon.