Extra billig matkasse: Beställ den billigaste matkassen med fri hemkörning

En extra billig matkasse är perfekt för dig som vill skära ner på matbudgeten eller bara känner för att handla hem mat och matkassar billigare än någonsin, till extrapris. I denna populära kategori finns nästan gratis matkassar med upp till fem (5) middagar för fyra (4) personer till lågt pris från 212:-, som mest 300:- utan att kompromissa med kvalitet eller behöva äta halvfabrikat.

Spara ännu mer: Totalt 175:- rabatt på första kassen hos Mat.se: Visa rabattkod

City Gross billiga matkassen
City Gross har lanserat sin billigaste matkasse någonsin fylld med färska, svenska råvaror för 4 hälsosamma middagar och med fokus på minskat matsvinn, utan att kompromissa med kvaliteten.
  Personer 4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~30 - 40 min
  Pris Ord. 299:-
  Betyg
[Totalt: 40 Genomsnitt: 4]
Läs mer / Beställ
Linas lättlagade kasse
Med en variation av goda, lättlagade råvaror och kockförberedda ingredienser blir alla middagar med denna matkasse enklare än någonsin att tillaga. Passar hushåll upp till 2, 4, 5+ personer, eller festen.
  Personer 6
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~25 - 35 min
  Pris 1049:- / Ord. 1199:-
  Betyg
[Totalt: 59 Genomsnitt: 4.4]
Läs mer / Beställ

Billigaste matkassen: Perfekt för dig som vill sänka matbudgeten

Krisar det i slutet av månaden, eller vill du bara sänka månadens matbudget för ett tag? Inga problem – med vår nya kategori Matkassar till Extrapris hittar du färdiga kassar som serverar upp till 5 middagar för hela veckan från leverantörer som Mat.se, Middagsfrid, Årstiderna och Linas. Notera att vi även kommer lista extra billiga matkassar som kommer med ett riktigt lågt prova-på pris, samt de absolut bästa rabattkoderna som ytterligare kan sänka priset på beställningen.

Gör ett riktigt bra kap på mat som levereras direkt till din dörr med färdiga recept och där varenda portion kostar runt 10:- istället för vanliga 30:-, upp till 50:- per portion. Samtliga matkassar kan beställas hem med fri hemkörning direkt till dörren eller hämtas direkt i butik utan extra kostnad.

Observera att Middagskassen.se inte är en egen matkasseleverantör utan snarare en portal som listar alla matkassar för olika situationer och event. Vi listar således deras priser, tillagningstider, storlek, antal middagar/antal personer och såklart oberoende genomsnitts-betyg från er användare som testat någon av matkassarna.

Tips – Prova nyheten Mat.se superbilliga matkassen – nu med 175:- avdrag med vår exklusiva rabattkod. Minsta ordervärde är 700:- för att denna rabattkod ska fungera – vi rekommenderar att beställa flera kassar på samma gång och starta en prenumeration för att kunna aktivera koden. Gäller max en en gång per kund.

Mat.se välkomstrabatt: 175:- rabatt på första (valfria) matkassen

Nu får alla nya kunder som beställer mat eller matkasse första gången en trevlig välkomstrabatt på totalt 175:- rabatt på första (valfria) matkassen eller mat online. Gäller endast en gång per kund och har en tidsbegränsning.
Mat.se rabattkod (uppdaterad 2018) Mat.se matkasse och mat Gäller t.o.m. 2018-06-30