Test, rabattkod & recension av GI-rätter från GI-boxen

GI-boxen är ett nytt koncept för dig som vill äta enligt GI-metoden och samtidigt se kilona rasa. Denna form av matkasse fungerar något annorlunda om man tittar på våra andra anslutna leverantörer; GI-boxen innehåller ett komplett paket med 20 färdiglagade luncher och middagar som är tänkt att räcka i 2 veckor (måndag till fredag). Det är alltså inte en vanlig matkasse man får hem utan praktiska portionsförpackningar som du bevarar i frysen och även kan ta med till arbetsplatsen. Under helgen eller andra dagar som som vill laga mat så får man receptförslag på lyxiga GI-rätter, mellanmål och frukostar som boostar viktminskningen. Här ingår också fri hemleverans, daglig coaching via mail samt ett skräddarsytt träningsprogram.

Genom att beställa GI-boxen så blir det enklare att äta gott, leva nyttigt och spara in på såväl tid och pengar när det kommer till mat. Hela viktminskningsprogrammet landar på totalt 1295:- vilket är ett kanonpris då du är garanterad viktminskning. Rätterna levereras varannan vecka men givetvis kan du beställa oftare eller mer sällan beroende på vad som passar hushållet bäst.

GI-Boxens GI-rätter
GI boxen ger dig upp till 40 färdiglagade GI-luncher och middagar varannan vecka samt enkla recept på GI-anpassade frukostar och mellanmål. Perfekt för en viktminskning som består och känns rätt.
  Personer 1
  Antal middagar 10 / 20 / 40
  Tillagningstid ~5 - 10 minuter
  Pris Fr. 695:-
  Betyg
[Totalt: 70 Genomsnitt: 4.1]
Läs mer / Beställ

Recension av GI-boxen som matkasseleverantör

Letar du efter ett effektivt men samtidigt hälsosamt sätt att gå ner i vikt på? Du är svaret GI-boxen. Det finns en lång rad kliniska studier som visar på många hälsovinster med att ge efter GI-metoden, bl.a. minskad risk för Diabetes 2 och liknande åkommor. Genom att beställa GI-boxen får man ett 2-veckorspaket med färdiglagade och näringsberikade rätter, tillgång till receptdatabasen där samtliga recept är framtagna och skapade av GI-experten och kokboksförfattaren Ola Lauritzson samt tips på olika träningsformer.

Med boxen har du genast allt du kan tänkas behöva för att komma igång med en sundare livsstil och går man efter råden som ges är man även garanterad att gå ner i vikt. Den färgstarka maten är tillagad med både hälsan och smaklökarna i åtanke och då rätterna är frysta är det tänkt att du ska ta dem med dig även som matlåda till arbetet. Samtliga rätter innehåller cirka 450 kcal / måltid, med denna enkla GI-lösning blir du äntligen av med dom där extra kilona som aldrig tycks försvinna.

Matföretaget GI-boxen levererar även praktiska och prisvärda luncher till ditt företag. Med denna service ingår installation av en frys som rymmer upp till 200 maträtter, alltid med fri leverans, viktminskningstips till personalen och givetvis hälsosamma luncher. Hela företagspaketet ligger på 995:- per månad.

När du lägger din första beställning körs en prenumeration igång, dock helt utan bindningstid. Du bestämmer hur ofta leveransen ska ske, det går även bra att avboka, flytta fram eller pausa leveransen under en tid om så önskas.

Slutsats: GI-boxen är ett komplett viktminskningspaket då man inte bara får smarriga maträtter hemlevererade utan man får dessutom coaching och smarta tips . Programmet gör det mycket enkelt att hålla sig till hälsosammare alternativ och inspirerar dig till att prova på nya råvaror och livsmedel. Dock är samtliga rätter frysta och behövs värmas på i micron. Priset ligger på 1295 kr vilket är en överkomlig summa med tanke på vad som ingår i hela paketet. Företaget levererar dock inte till hela Sverige så vi rekommenderar att söka efter ditt postnummer på GI-boxens hemsida för att se om de levererar till din ort, efter vårt omdöme blir slutbetyget 4 av 5.

Rabattkoder och välkomstpremier hos GI-boxen

GI-boxens två-veckorsprogram kostar endast 1295 kr, eller 129,50 kr för två maträtter per dag om man slår ut det på 10 dagar. Då priset redan är lågt finns det i dagsläget ingen tillhörande rabatt, välkomstpremie eller rabattkod att ta del av i skrivande stund.

Uppdatering – Nu får alla nya kunder som beställer GI Boxen för första gången 300 kr i välkomstrabatt under en begränsad period. Se mer information i rabattkupongen nedan.

GI Boxen rabattkod: 300 kr i ny-kund rabatt (välkomstrabatt)

Beställ GI-Boxen och erhåll 300 kr i välkomstrabatt som ny kund, fram till 31/12 2017. Nytt pris blir 995 kr efter rabatten är avdragen, ordinarie pris: 1295 kr där fri hemkörning direkt till dörren ingår. Kan inte kombineras med andra kuponger eller välkomstpremier.
Välkomstpremie / Prova-på pris GI Boxen Tidsbegränsad deal

Utbud av kassar och mixlådor hos GI-boxen

GI-boxens lösning passar perfekt för den som vill spara in både tid och pengar, men som inte vill kompromissa när det kommer till hälsosam mat och risken att inte bli av med sina extrakilon. Genom GI-boxen får du ett praktiskt lunch och middagsalternativ samtidigt som du tar hand om din hälsa. Samtliga rätter innehåller en bra balans mellan protein (kyckling och kött), naturliga fetter och nyttiga kolhydrater (quinoa, råris och vildris) och passar därför utmärkt även för dig som tränar mycket, är gravid eller ammar.

Menyn har standardiserats vilket innebär att man inte kan ändra eller byta ut någon maträtt, alla kunder får samma mat. Boxarna innehåller totalt 20 maträtter varav 10 olika. Dessvärre finns det inget renodlat vegetariskt alternativ, dock finns det två vegetariska rätter med i boxen. Det finns heller inte gluten, allergi-anpassade eller laktosfria boxar i dagsläget utan samtliga har lagats efter standardkost.

Koncept & affärsidé hos GI-boxen

GI-boxen är framtagen för dig som vill bryta de dåliga vanorna och få en sundare livsstil. GI-metoden handlar inte om att ’äta lite’, utan det handlar om att regelbundet äta rätt sorts mat för att balansera blodsocker och insulinproduktionen, på så vis ökar även förbränningen vilket leder till viktminskning. Boxarna är skapade för att ge lång mättnadskänsla och maximal fettförbränning. GI-värdet är lågt, liksom kaloriinnehållet vilket leder till att du kommer tappa de där extra kilona på nolltid. Förutom de paketerade färdigrätterna medkommer även recept och tips på hälsosamma mellanmål och frukostar samt träningstips och tillgång till daglig kontakt med en coach. Det är mer än bara mat, du får ett komplett viktminskningspaket som levereras direkt till din dörr.

Nedan ser du komplett steg-för-steg guide för hur du lägger en beställning hos GI-boxen:

GI-boxen är fortfarande ett nytt företag och levererar ännu inte till alla svenska orter, så för att se om de kommer till ditt område kan du enkelt fylla i ditt postnummer på sidan. (Om de inte levererar till din ort kan du mer än gärna fylla i en intresseanmälan, desto fler de får in, desto större är sannolikheten att de även levererar till din ort.)

1. Fyll i ditt postnummer genom hemsidan för att se om GI-boxen kan levereras till din adress.
2. Fyll i personuppgifter och slutför din betalning.
3. GI-boxen packar 20 stycken frysta maträtter och leverarar varannan vecka hem till din dörr.
4. Stoppa rätterna i frysen och du har genast lunch och middag redo för de nästkommande två veckorna. Kika igenom recepten och träningstipsen för att maximera din viktnedgång.

Är du sugen på ett företagspaket? Kontakta Michael Nuvoloni genom [email protected]

Vilka betalmetoder kan du betala med när du beställer online via GI-boxen? Du kan betala med VISA alt. Mastercard-kort eller genom faktura (inte e-faktura). Fakturan skickas via post och du bör motta den en vecka efter första leveransen, betalningsvillkoret för fakturan är 14 dagar.

Kontaktuppgifter – kontakta GI-boxen kundservice: [email protected] GI-boxen AB GI-boxen på FB Sveavägen 135, 113 46 Stockholm www.giboxen.se

GI-boxens recept i matkassarna inkl. veckomeny

Hos GI-boxen finns det inte en veckomeny på samma sätt som andra leverantörer har, utan här finns det 10 olika rätter (*2) som levereras till samtliga kunder. Portionsförpackningarna innehåller cirka 400 – 500 kalorier vardera, dessa är rätterna som du kommer få hem; Indisk kyckling med råris och grönsaker,  laxburgare med vildris, ärtor och citrussås, het thailändsk kycklinggryta med råris och krispiga grönsaker,, saftiga köttbullar med quinoa och paprikasås, lakto- vegetarisk linsgryta, asiatisk kycklinggryta med råris och wookgrönsaker, pannbiff med blomkålsgratäng, chili con carne med romanabönor och råris, vegetarisk falafel med råris och hummus och bouef bourguignon.

GI-boxen:
Betyg 4.5