Test, rabattkod & recension av matkassar från Linas matkasse

Linas matkasse är en av de mest sålda matkassarna i Sverige idag, och med deras stora utbud av middagar för alla tillfällen tillsammans med goda fruktkassar och nyttiga energimixar, så är det enkelt att förstå varför. Inspirerande, lättlagade recept från det svenska köket tillsammans med andra matkulturer gör matlagningen roligare där varierande ingredienser med färskt kött, fisk, vegetariskt, fågel samt charkuterier som skinka står i fokus. Linas har dessutom tagit fram en mängd olika ekologiska, vegetariska, laktosfria samt glutenfria matkassealternativ, perfekt för exempelvis allergiker.

Linas matkasse skapar sunda middagar med goda, varierande och näringsmässigt välbalanserade recept och finns i varianter för upp till 6+ personer med 5 middagar / matkasse. Linas matkasse har ingen bindningstid och många av kassarna finns till prova-på pris fr. 299:- för nya kunder som lägger en beställning för första gången. Du hittar alla Linas matkassar nedan med gratis hemleverans direkt till dörren, alltid med 100% garanti vilket innebär många glada återkommande kunder, och ökar vårt slutbetyg ytterligare.

Linas Barnfamilj
En extra god men mild middagskasse anpassad för barn, fylld med lättlagad mat som snabbt går att få fram på matbordet, perfekt efter en lång skoldag. Alla maträtter passar de små väl med klassiska favoriter.
  Personer 4
  Antal middagar 3, 5
  Tillagningstid ~20 - 40 minuter
  Pris fr. 509:- / Ord. fr 659:-
  Betyg
[Totalt: 19 Genomsnitt: 4.2]
Läs mer / Beställ
Linas Fruktkasse
En fullproppad salladskasse som innehåller krispiga och näringsrika ingredienser till härliga sallader eller tillagade grönsaker för flera personer. Perfekt att komplettera middagarna med för att äta mer grönt.
  Personer -
  Antal middagar -
  Tillagningstid -
  Pris 89:-/ 119:-
  Betyg
[Totalt: 9 Genomsnitt: 4.9]
Läs mer / Beställ
NYHET
Linas Energimix
En tilläggskasse med nötter, nyttiga godbitar och annat hälsosamt som håller humöret uppe. Perfekt som mellanmål eller energibooster som ger välbehövlig energi när man behöver den som mest.
  Personer -
  Antal middagar -
  Tillagningstid -
  Pris 119:-
  Betyg
[Totalt: 1 Genomsnitt: 5]
Läs mer / Beställ
Linas barnkasse utan gluten
Glutenfritt i en smarrig kasse! Denna sunda middagskasse innehåller allt som barnen kan tänkas tycka om, och kanske är sugna på efter en lång dag i skolan. 100% fri från gluten. Finns även som laktosfri.
  Personer 4
  Antal middagar 5
  Tillagningstid ~25 - 35 minuter
  Pris 509:- / Ord. fr 659:-
  Betyg
[Totalt: 18 Genomsnitt: 4.3]
Läs mer / Beställ
Linas Barnkasse Laktosfri
Laktosfritt men ändå så gott - Linas goda, helt laktosfria matkasse är perfekt för barn och föräldrar som är ute efter en helt laktosfri, näringsrik och lättlagad middag för 4 som går extra fort att tillreda.
  Personer 4
  Antal middagar 5
  Tillagningstid ~25 - 35 minuter
  Pris 509:- / Ord. fr 659:-
  Betyg
[Totalt: 13 Genomsnitt: 4.2]
Läs mer / Beställ
Linas inspirationskasse
Linas goda, inspirerande matkasse med husmanskost på ett nytt sätt ger dig allt du behöver för att tillaga goda maträtter som uppskattas av såväl stora som små. Matkassen gör matlagningen mer spännande.
  Personer 2 - 4
  Antal middagar 3 - 4
  Tillagningstid ~30 - 45 minuter
  Pris 539:- / Ord. 689:-
  Betyg
[Totalt: 18 Genomsnitt: 4.1]
Läs mer / Beställ
Linas Vegetariska
En sund middagskasse med grön inspiration och goda, vegetariska middagar som uppskattas av såväl stora som små och är extremt näringsrika. Tillaga enkla maträtter som är anpassade för en lakto-ovo-vegetarisk kost.
  Personer 4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~25 - 45 minuter
  Pris 679:- / Ord. 829:-
  Betyg
[Totalt: 7 Genomsnitt: 4.4]
Läs mer / Beställ
Linas Supersnabba kasse
Nyhet; Linas snabbaste matkasse någonsin som med smarta genvägar som låter dig laga hela middagar på bara 15 minuter, från spis till bord. Kompromissar aldrig med kvalitet eller smak, och uppskattas av alla.
  Personer 4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~15 min
  Pris 749:- / Ord. 899:-
  Betyg
[Totalt: 29 Genomsnitt: 3.7]
Läs mer / Beställ
NYHET
Linas Klassiskt & Nytt
En klassiker; Linas originalkasse som gör det roligare att laga vardagsmat! Lägg dina två första beställningar och få upp till 400 kr rabatt som ny kund. Gäller t.o.m 28/2 2019.
  Personer 4
  Antal middagar 5
  Tillagningstid ~25 - 45 min
  Pris 749:- / Ord. 899:-
  Betyg
[Totalt: 4 Genomsnitt: 5]
Läs mer / Beställ
Linas lättlagade kasse
Med en variation av goda, lättlagade råvaror och kockförberedda ingredienser blir alla middagar med denna matkasse enklare än någonsin att tillaga. Passar hushåll upp till 2, 4, 5+ personer, eller festen.
  Personer 6
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~25 - 35 min
  Pris 1049:- / Ord. 1199:-
  Betyg
[Totalt: 59 Genomsnitt: 4.4]
Läs mer / Beställ

Recension om Linas matkasse som matkasseleverantör

Linas matkasse har något för alla smaker och det tar inte lång tid att hitta det som passar ens behov och önskenål. Linas har ett stort urval som Linas originalkasse, Linas barnkasse (finns både som laktos- eller glutenfri), Linas vegetariska som även passar lakto-ovo-vegetarianer, den populära inspirationskassen med 3 – 4 middagar och nyheten 70% eko. Är man ute efter andra tilläggskassar så finns även vitaminbomben Linas lilla/stora fruktkasse från 79 kr, energimixar med en mängd nyttigheter som håller humöret på topp m.m.

Nyhet hos Linas; prova Linas nya Ekologiska kasse som är Linas vidareutveckling av den populäraste och mest köpa Originalkassen. Prova Linas Ekologiska kasse med 400:- i välkomstrabatt för alla nya kunder som testar matkassen första gången. Uppdatering 20/3-2018. Beställer du valfri matkasse idag får du dessutom Linas Lilla Fruktkasse (värde 79 kr) med din första leverans.

I Linas matkassar ingår alltid rena och sunda råvaror som tar hänsyn till naturen, och mindre halvfabrikat än många andra leverantörer idag. Du får alltid färska, säsongsbaserade grönsaker odlade i Sverige när säsongen tillåter, eller så importeras exotiska grönsaker under vinterhalvåret för en större variation. Linas lyssnar även på WWF och använder bara fiskarter som inte är hotade eller underkända. Samtliga kassar innehåller ofta ekologiska varor med noga planerade recept för så lite matsvinn som går.

Slutsats: Tack vare Linas stora utbud av matkassar för alla smaker inklusive smarta tilläggskassar, även med Linas Kom i form-träningsvideor med fri hemleverans direkt till dörren så ger vi Linas matkasse 4.8/5 i betyg. Enligt TrustPilots användare som lämnat recensioner och omdömen så fick Linas matkasse 6.1/10 i betyg.

Rabattkoder och välkomstpremier för Linas matkasse

Nu finns tyvärr ingen aktuell rabattkod för Linas matkasse, däremot ger de alla nya kunder som beställer valfri matkasse för första gången alltid någon form av välkomstrabatt upp till 400 kr, vilket gör att du exempelvis kan prova Linas 70% Eko för 599:- istället för 1099:-. I skrivande stund får alla kunder Linas lilla fruktkasse värde 79 kr, alltid med fri hemkörning.

Välkomstrabatt: Prova valfri matkasse från Linas matkasse för 299:-

Beställ valfri matkasse från Linas matkasse med upp till 399:- rabatt eller 299:- i prova-på pris. Nu ingår även Linas lilla fruktkasse värde 79:- inklusive fri hemleverans. Kan kombineras med andra rabattkoder och välkomstpremier.
Verifierad rabatt Gäller valfri Linas matkasse Tidsbegränsad

Linas Matkasse: 400 kr rabatt på de första 2 kassarna

Beställ valfri matkasse från Linas och få upp till 400 kr rabatt under en begränsad period. Rabatten fördelas på de två första matkassarna och gäller nya kunder som lägger sin beställning senast 28/2 2019. 
Verifierad deal Gäller valfri Linas matkasse Tidsbegränsad

Utbud av matkassar och fruktmixar hos Linas matkasse

Som nämnt ovan har Linas matkasse ett utbud av 10+ välplanerade matkassar för alla situationer, allergier och antalet personer i hushållet. Med 10 matkassar och 2 tilläggskassar är det enkelt att hitta något som passar ens egna smak och kostbehov, stora som små, och det du behöver göra är att tillaga maten. Linas kockar tar fram och planerar recepten för att skapa så lite svinn som bara går – du sparar tid, pengar och får koll på matkontot. Vissa får till och med över till matlåda dagen efter.

Koncept & affärsidé hos Linas (inkl. steg-för-steg guide)

Linas affärsidé är att leverera god och sund mat som sparar tid i köket, och du slipper spendera pengar och tid på att handla varorna – Linas gör det åt dig! Slipp dyra parkeringar – nu kommer veckans middagar direkt till din dörr, kassar fulla av inspirerande recept och spännande maträtter specifikt planerade för ett klimatsmart alternativ. Linas matkasse har ingen uppsägningstid. Nedan hittar du en steg-för-steg guide för hur du går tillväga när du ska beställa från Linas webbutik på nätet.

linas-matkasse-leverans

1. Du tar den matkasse som passar ert hushåll. Klicka på Beställ nu – ange antalet middagar och personer i hushållet om alternativet finns. Lägg till de extrakassarna som passar er och se välkomstrabatten dras av om den finns tillgänglig. ange därefter postnummer samt adress. Linas har ingen bindningstid – avboka/pausa inom 7 dagar.

2. Linas packar dina varor enligt dina önskemål, standard inom 10 dagar direkt till dörren, söndagar eller måndagar mellan 17:00-22:00. Om du inte är hemma så lämnar chauffören matkassarna utanför dörren och meddelar dig via SMS, ansvaret för matkassarna går då också över till dig.

3. Du lagar maten enligt ordningen som anges i de noga planerade veckomenyerna och instruktionerna. Enkelt för de allra minsta också, så alla får vara med när det är dags för middag.

Vilka betalmetoder kan du betala med när du beställer online via Linas matkasse? Svar: Kreditkort eller faktura, e-post eller e-faktura. Fakturan skickas några dagar efter den första leveransen. Linas matkasse och 100% gladkund-garanti, så om du inte är helt tillfreds med matkassen rivs fakturan.

Kontaktuppgifter: [email protected] Carolinas Matkasse AB Linas matkasse på Facebook Stormbyvägen 2, 163 55 Spånga www.linasmatkasse.se

Linas recept i matkassarna inkl. veckomeny

middagskassen™ listar de populäraste recepten som finns att få tag på. Tyvärr kan man inte se de kommande veckomenyerna förutom Linas Välj själv, men alla kunder som prenumererar får recepten en vecka i förskott via mail och med matkassen för framförhållningen. Man kan också få en hint av vad som kan ingå i respektive kasse, se under respektive kasse.

Linas matkasse:
Betyg 4.8