City Gross Bamsekasse
Bamses goda barnkasse ger de små en härlig middagsstund att se fram emot. Med nyttiga svenska färskvaror, roligt pyssel och 3 - 5 näringsrika middagar som barnen gillar kan det inte gå fel.
  Personer 4
  Antal middagar 3 - 5
  Tillagningstid ~30 - 40 minuter
  Pris 499:-/ 629:- / 739:-
  Betyg
[Totalt: 26 Genomsnitt: 4.2]
Läs mer / Beställ

City Gross Bamsekasse inkl. recension och rabattkod

City Gross Bamsekassen har skapats med tanke på de mindre smaklökarna och består därför utav lättlagade recept med milda smaker. De klassiska barnfavoriterna består men har fått sig en ny tappning som både är roliga att tillaga och att förtäras! Bamsekassen är mer snabblagad än någon annan matkasse hos City Gross vilket ger er mer tid till att umgås vid middagsbordet. Rätterna tar i snitt 30 minuter att tillaga och går med fördel att efterkrydda för de vuxna.

Som alltid paketeras kassarna med färska varor från svenska gårdar. Samtliga middagar består utav både en del kött, fisk eller fågel samt grönsaker eller rotfrukter. Bamsekassen finns att beställa för 4 (fyra) personer där man kan lägga till antingen 3 (tre) middagar för 499:-, 4 (fyra) middagar för 629:- eller 5 (fem) middagar för 739:-. Vid hemleverans tillkommer 50 kr.

För vem eller vilka passar Bamsekassen?

För dig som har småbarn hemma och inte har varken tid eller ork med spendera allt för många timmar på matlagning. Kassen planeras, paketeras med supersnabba recept och goda råvaror som uppskattas av så väl stora som små.

Exempelmeny och recept/middagar som kan ingå en vanlig vecka

Fokus har lagts på vardagsfavoriter vilket innebär smarriga måltider som barnen älskar. Inför var vecka presenteras även en “Hemmalista” på varor som behövs men inte tillkommer i beställningen. Exempelvis kryddor, bakplåtspapper och matlagningsfett.

  • Asiatisk färs med ris
  • Texmex gratäng med avokadosallad
  • Ceasarburgare
  • Tonfiskbollar med mos och dippsås
  • Ungsbakad kotlett med potatis och sallad

Finns det några prova-på priser eller rabattkoder?

Nu får alla nya kunder ta del av ett rabatterat pris på upp till 200:- som gäller kassen för 4 personer med 5 tillhörande middagar. Slutgiltiga priset hamnar på 539:- och rabatten dras i kassan vid lagd beställning.. Gäller enbart nya kunder.

Till vilka områden kör CityGross ut till?

City Cross levererar till så mycket som 75% av Sverige hushåll och med butiker runt om i landet går det även bra att hämta beställd matkasse i butik. Notera att en extra kostnad på 50 kr tillkommer vid hemleverans medan upphämtning i butik är gratis.

Var den Bamsekassen inte rätt för dig? Då rekommenderar vi..

Flexkassen ger veckovisa förslag på goda middagar men sedan är det upp till dig att plocka ut de rätter som faller dig bäs i smaken. Här kan du byta ut och lägga till middagar och portioner precis som du behagar!

City Gross Bamsekasse:
Betyg 6