City Gross billiga matkassen
City Gross har lanserat sin billigaste matkasse någonsin fylld med färska, svenska råvaror för 4 hälsosamma middagar och med fokus på minskat matsvinn, utan att kompromissa med kvaliteten.
  Personer 4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~30 - 40 min
  Pris Ord. 299:-
  Betyg
[Totalt: 40 Genomsnitt: 4]
Läs mer / Beställ

City Gross billiga matkasse inkl. recension

Billiga matkassen från City Gross är inte bara City Gross billigaste matkasse, den håller både tidsplaneringen och humöret på topp med sina välplanerade men lättlagade middagar. Här ingår 4 recept med tillhörande råvaror för er som äter en allsidig kost, och rätterna är skapta utifrån enkla smaker. Det har dessutom lagts extra krut på klimatet, och därför är allt kött samt de flesta råvaror som grönsaker/rotfrukter närproducerade i svenska gårdar och planerade för minimalt svinn.

Recepten i City Gross billigaste matkasse är lättlagade med smarta genvägar utan halvfabrikat, och tar i genomsnitt inte mer än 25 – 30 minuter, på så vis har du roligare i köket och samtidigt spar in dyrbar tid. För att minimera matsvinn är veckomenyn i matkassen noga planerat så att allting kan gå åt utan att du slipper onödiga rester som åker i soporna. Kassen består av fyra (4) middagar som räcker till fyra (4) personer, nu har priset sänkts med en hundralapp för såväl nya som befintliga kunder och landar på 299:- ordinarie pris.

 

För vilka passar billiga kassen?

Recepten är skapta med både hälsa och plånbok i tanke och passar dig som gärna vill äta både god och sund mat till ett förnämligt pris. Det är enkla moment som varken kräver mycket tid eller erfarenhet i köket vilket med fördel passar alla åldrar, även de allra minsta. Perfekt för studenter, pensionärer eller hushåll med små barn med aningen tunnare plånbok som vill lägga pengar  annat än vardagsmat.

Exempelmeny och recept som kan ingå en vanlig vecka

Innehållet i Billiga matkassen är alltid det samma under två veckor i rad. Efter två veckors perioden byts recepten ut mot nya som också gäller lika länge. Rätterna varierar mellan nötkött, fågel, fläsk, vegetariskt och fisk.

  • Pasta med krämig ädelostsås och spenat
  • Allt i en form falukorv med krisptopp
  • Stekt ris med kyckling och marinerade morötter
  • Ramen med krispig bacon och ägg

Finns det några prova-på priser eller rabattkoder?

Ordinarie pris på City Gross extra billiga kasse ligger på 399:-, men alla nya kunder kan nu testa den med 100:- i välkomstrabatt vilket gör att nykundspriset hamnar på 299:-. Vid hemleverans tillkommer alltid 50:- extra medan upphämtning i butik är gratis.

Till vilka områden kör City Gross ut till?

City Gross levererar matkassar runt om i hela Sverige, från norr till söder vilket täcker ca 75% av Sveriges orter. Om dem mot förmodan inte skulle buda ut till din postadress går det alltid att hämta upp kassen i närmaste butik.

Var den billiga matkassen inte rätt för dig? Då rekommenderar vi..

För dig med mindre barn hemma finns även Bamsekassen med milda favoriter som även går att efterkrydda för att passa de vuxna. Flexitariankassen passar dig som gärna vill få lite extra inspiration i vardagen och variera rätterna mellan kött, fisk och vegetariskt.

City Gross billiga kassen:
Betyg 5