NYHET
City Gross Julbaket
Baka årets mumsigaste julkakor, godis, knäck, lussebullar och annat gott som älskas av alla. Stora julstöket kommer med 8 recept för 8 personer för mer tid över till myspys. Kan beställas redan nu.
  Personer 8
  Antal middagar 8
  Tillagningstid ~ 30 - 45+ min
  Pris 599:-
  Betyg
[Totalt: 10 Genomsnitt: 4]
Läs mer / Beställ

City Gross Stora Julbaket inkl. recension och rabatt

Stora julbaket från City Gross ger dig alla redskap du kan tänkas behöva för att skapa en extra stämningsfylld jul med dina kära. Kavla upp ärmarna och sätt på julmusiken för nu är det dags för degen att knådas och ugnen att fyllas med härligheter utan dess like! City Gross har gått all in när det kommer till julmys och delar med sig av sina allra godaste recept. Kassen innehåller ingredienser till hela 8 (åtta) traditionella bakverk som räcker till 8 (åtta) personer. Härliga smaker av kardemumma, kanel och olika typer av choklad kommer sätta hela hemmet i harmoni. Stora Julbaket innehåller:

  • Saffransbollar med morötter
  • Knäckbräck med salta jordnötter
  • Gräddkola med citrus
  • Kardemumma- och kanelbrownie med vit chokladrippel
  • Pepparkaksbollar
  • Gräddig ingefärskola
  • Chokladgodis
  • Lussebullar

Kassen innehåller 8 recept för 8 personer och ligger på 599:- vid hemleverans tillkommer 50:-.

För vem eller vilka passar City Gross Stora Julbaket?

Spar in lite tid genom att få årets härligheter levererat hem till din dörr, färdig planerat och paketerat. För inte vill du väl låta skafferiet stå tomt under årets vackraste månad? Stora Julbaket är ett givet val med de fantastiska smakerna av jul som sätter en extra prägel i hemmet.

Finns det några prova-på priser eller rabattkoder?

Julbaket är en tillfällig kasse och går att beställa fram till vecka 52. För tillfället finns det inga rabatter knutna till Julbaket. Ordinariepris på 599:- gäller med 50 kr extra vid hemleverans.

Till vilka områden kör City Gross ut till?

City Gross kör ut till de flesta postorter i Sverige men för att vara säker på att de levererar till din adress kan du enkelt söka på ditt postnummer på deras hemsida. Utkörning sker söndagar: 17.00-22.00 till utvalda postnummer samt måndagar: 17.00-22.00

City Gross Storajulbaket:
Betyg 5