Lätta ViktVäktarkassen
Nyhet från ViktVäktarnas: Kickstarta din viktminskningsresa med hälsosamma, mättande middagar fyllda med nyttigheter. 10 Smartpoints / kasse. Går fort att tillreda, nu med introduktionspris.
  Personer 2-4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~25 - 40+ min
  Pris Ord. 599- 699:-
  Betyg
[Totalt: 90 Genomsnitt: 4]
Läs mer / Beställ

Lätta ViktVäktarkassen

Lätta ViktVäktarkassen har nu bytt namn till Låga men innehåller samma Smartpoints beräknade recept som innan. Kassen är skapad av Viktväktarnas kostexpert Karin. Samtliga recept som bifogas har ett värde på max 10 Smartpoints vardera, då ännu större fokus lagts på näringsrika råvaror som gör gott för kropp och sinne. Även om poängen är något lägre än de andra kassarna från ViktVäktarna så mättar middagarna bra då protein i form av fisk, fläsk, nött eller fågel utgör en bas i var måltid. På senare tid har också fler varor lagts till i Nollpoints-listan vilket ger dig ett val att äta mer fritt vilket således leder till fler sunda alternativ.

Kassen består alltid svenskt kött, färska råvaror efter säsong samt en del Ä-märkta och ekologiska produkter. Det går med fördel att lägga till eller ta bort vissa råvaror så resterande personer i hushållet, som inte går efter Viktväktarnas program, kan äta lite större portioner eller tillsätta lite mer pasta/ris vid behov. Gör livet lättare genom att beställa hem färdig planerade, Smartpoints beräknade middagar som gör det enkelt att hålla sig till målvikten. Låga ViktVäktarkassen går består alltid av 4 (fyra) middagar för antingen 4 personer för 699:- medan 4 middagar för 2 personer landar på 599:– ordinarie pris.

För vem eller vilka passar den låga ViktVäktarkassen?

De sunda middagarna ger dig en extra push i vardagen och passar perfekt för dig som antingen behöver en kickstart eller för dig som vill dra ner på poängen under middagarna. Istället för lägga tid på att räkna ut antalet poäng, planera och införskaffa varorna kan du genom några enkla steg klicka hem matkassen och antingen få den hemlevererad eller hämta upp i butik.

Exempel på middagar som kan ingå en vecka

Som alltid presenteras en liten ’Hemmalista’ som visar vilka tillbehör man bör ha hemma eller köpa med sig. Det är oftast kryddor eller matfett som går att lägga till i din beställning.

  • Pasta med ragu på kycklingfärs
  • Fiskgratäng med dill och citron
  • Spansk potatistortilla
  • Kyckling i basilikasås med pasta

Prova-på priser och rabattkoder

Nu får alla nya kunder prova på Låga ViktVäktarkassen med ett rabatterad pris på 100 kr. Istället för ordinarie pris på 599 kr får du nu 4 middagar för endast 499 kr. Vid hemleverans tillkommer 50 kr extra medan upphämtning i butik är gratis.

Till vilka områden kör City Gross ut till?

Leverans från City Gross går under söndagar och måndagar till 75% av Sveriges hushåll. Du kan enkelt söka på ditt postnummer genom hemsidan för tydligare leveransinformation. Om matkassen inte budas ut till din adress finns alternativet för upphämtning i närmaste City Gross butik.

Var Lätta ViktVäktarkassen inte rätt för dig? Då rekommenderar vi..

ViktVäktarnas vegetariska kasse är rätta valet för dig som uteslutit kött för en ännu hälsosammare livsstil. Med naturliga smaker och givetvis Smartpoint-beräknade recept finns det inte längre några undanflykter. Det finns även en
Laktosfri ViktVäktarkasse där vissa livsmedel byts ut för att vara snällare mot magen.

City Gross Låga ViktVäktarkassen:
Betyg 4.8