Linas Supersnabba kasse
Nyhet; Linas snabbaste matkasse någonsin som med smarta genvägar som låter dig laga hela middagar på bara 15 minuter, från spis till bord. Kompromissar aldrig med kvalitet eller smak, och uppskattas av alla.
  Personer 4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~15 min
  Pris 749:- / Ord. 899:-
  Betyg
[Totalt: 29 Genomsnitt: 3.7]
Läs mer / Beställ

Linas 15-minuterskasse med recension och prova-på pris

Linas 15-minuterskasse passar perfekt för er med högt tempo eller hellre spenderar kvällen i lugn och ro, utan att lägga ner för mycket tid på matlagningen då konceptet är att det inte ska ta mer än 15 minuter i aktiv tillagningstid, från spis till bord. Recepten är enkla att tillaga och innehåller en mix av chark, fågel, fisk och vegetariskt.

För att middagen ska kunna tillagas på dryga kvarten har Linas tagit till enkla knep som att exempelvis kött och kyckling är färdigskuret och marinerat, eller grönsaker som är snabba att skiva upp på tallriken utan att behöva tillagas. Det kan även behövas lite förberedelse hemifrån, t ex att ugnen redan är på eller att vattnet kokar. I samtliga recept beskrivs det exakt vad du kan ordna i förväg för att spara tid.

Lina satsar som alltid på klimatsmarta livsmedel av hög kvalité och den supersnabba kassen innehåller stor variation av råvaror som noga valts ut för att inspirera dig till goda middagar som tillagas på endast ett par minuter. Matkassen består av 4 (fyra) middagar för 4 (fyra) personer med ett prova-på pris fr. 749:- inkl. fri hemkörning.

För vilka passar Linas Supersnabba kasse?

Linas supersnabba är speciellt framtagen till hushållet som gärna äter sund och smakrik mat men samtidigt vill få tid över till annat. När vardagssysslorna ska klämmas in mellan arbete, hämtning och träning är det skönt att veta att den goda middagen inte behöver ta mer än 15 minuter att tillaga.

Denna kasse utmärker sig från Linas andra matkassar då matlagningen består av många smarta genvägar, vilket även bidrar till att smakstyrkan varierar. Allergiinformation: laktos, gluten och nötter och passar därför inte hushållet med särskilda kostbehov.

Exempelmeny och middagar som kan ingå i Snabbakassen

Menyerna i Linas supersnabba varierar och byts regelbundet ut för att inspirera dig i köket och ge dig nya matlagningsidéer. I kassen kan en vanlig vecka med 4 middagar se ut såhär:

  • Tripolinepasta Arrabbiata med parmesan
  • Kycklingwrap med mango salsa och roja
  • Torskrygg med kokosgrädde och kryddiga linser
  • Laxfilé med spenat och citronsås
  • Mexican burritos med majs och svarta bönor

Finns det några prova-på priser eller rabattkoder?

Nu får alla nya kunder upp till 400 kr rabatt fördelat på de två första matkassarna. Registreringstid: 31/1, gäller beställningar som görs fram till 28/2 2019.

Vilka områden kör Linas matkasse ut till?

Linas matkasse levererar till drygt 700 svenska orter, från Boden i norr till Ystad i söder. För att se om det går att beställa en matkasse till din hemort kan du enkelt fylla i ditt postnummer på hemsidan. Matkassen levereras mellan kl 17-22:00 söndag eller måndag, var eller varannan vecka. Det finns ingen bindningstid kopplad till beställningen men om du vill avboka, pausa eller byta kasse behövs detta göras med 7 dagars framförhållning.

Var den snabba matkassen inte rätt för dig? Då rekommenderar vi…

Har ni mindre barn kan Barnkassen vara ett bra alternativ då den har större barnfokus men fortfarande innehåller snabblagad middagar.

Linas 15-minuterskasse:
Betyg 4,4