Linas Barnfamilj
En extra god men mild middagskasse anpassad för barn, fylld med lättlagad mat som snabbt går att få fram på matbordet, perfekt efter en lång skoldag. Alla maträtter passar de små väl med klassiska favoriter.
  Personer 4
  Antal middagar 3, 5
  Tillagningstid ~20 - 40 minuter
  Pris 579:- / Ord. 879:-
  Betyg
[Totalt: 15 Genomsnitt: 4.3]
Läs mer / Beställ

Linas Barnfamilj

Linas Barnkasse har omsorgsfullt tagits fram med de mindre barnen i åtanke och består av milda maträtter som barnen känner igen, men tro inte att de vuxna glömts bort för det! Barnkassen passar hushållet som gärna spenderar mindre tid i köket och mer tid runt bordet och därför är samtliga rätter lättlagade utan att kompromissa med råvarornas kvalité och ni behöver heller inte ta till med näringsfattiga halvfabrikat. Rätterna går alltid att efterkryddas till de äldre.

Som förälder vill man ge sitt barn en näringsrik kost men samtidigt kanske tiden inte alltid räcker till, därför ingår konkreta tips på hur du kan spara in tid, anpassa rätterna utefter smak- och kostbehov samt ger dig inspiration till att skapa egna balanserade rätter. Barnkassen består av en stor variation av svenskt kött, fisk, fågel och fläsk samt en vegetarisk rätt i var 3:e matkasse.

Tillagningstiden ligger på 20 – 40 minuter. Middagarna har anpassats till ett hushåll på fyra (4) personer med fem (5) middagar och landar från 579:- för nya kunder med ett ordinarie pris från 879 kr.

Alla Linas kunder kan byta ut en eller flera middagar i kassens utefter eget behov.

För vilka hushåll passar Linas barnfamilj bäst?

För er som efterfrågar snabba och lättlagade recept som går hem hos de allra minsta barnen, men även hos föräldrar som kan efterkrydda eller lägga till vissa råvaror utefter eget behov. Recepten baseras på nytänkande svensk husmanskost vilket innebär både pasta, fiskgratänger samt goda kötträtter med potatis och som uppskattas av de små.

Exempelmeny och middagar som kan ingå i barnkassen

Då barnen fått stå i fokus återkommer rätterna lite oftare än Linas andra matkassar. Smakerna är milda men har fått sig en liten twist för att även de mindre ska inspireras till en sund kost. En vanlig vecka kan veckomenyn se ut såhär:

  • Köttbullar med gräddsås, potatis och lingon
  • Purjobakad fisk med dill, citron och körsbärstomater
  • Kalkonfilé med krispiga mac ’n’ corn
  • Mexikanska enchiladas
  • Broccolipasta med stektkyckling

Linas prova-på priser och rabattkoder

Om det är första gången du lägger en beställning hos Linas matkasse får du ta del av ett prova-på pris som ger ett avdrag på 300:-. Beställer du valfri matkasse idag får du även Linas Lilla Fruktkasse (värde 79 kr) med din första leverans. Priset presenteras i samband vid beställning och går inte att kombinera med andra rabattkoder eller välkomstpremier. Observera att rabatten inte kräver en kod utan dras av automatiskt i kassan.

Till vilka områden kör Lina ut till?

Lina levererar sunda middagskassar till de flesta större orter runt om i Sverige men även till närliggande postadresser. Du kan enkelt söka på ditt postnummer genom ett sökfält på deras hemsida för att se om leverans sker till din adress.

Var Barnkassen inte rätt för dig? Då rekommenderar vi..

För hushållet med barn finns även Linas lättlagade kasse med smakrika recept som tillagas på drygt 20 minuter och passar således perfekt för dig som vill att den hälsosamma middagen ska lagas snabbt.

Linas Barnkasse:
Betyg 4.6