Linas Vegetariska
En sund middagskasse med grön inspiration och goda, vegetariska middagar som uppskattas av såväl stora som små och är extremt näringsrika. Tillaga enkla maträtter som är anpassade för en lakto-ovo-vegetarisk kost.
  Personer 4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~25 - 45 minuter
  Pris 679:- / Ord. 829:-
  Betyg
[Totalt: 7 Genomsnitt: 4.4]
Läs mer / Beställ

Linas vegetariska matkasse inkl. recension

Linas vegetariankasse är framtagen för hushåll som medvetet valt att äta nyttigare och har en grönare livsstil. Recepten består av färska säsongsråvaror och som alltid av bästa kvalité med smak i fokus. Samtliga måltider är även näringsberäknade vilket innebär att de går efter Livsmedelsverkets näringsrekommendationer så du kan vara säker på att måltiderna fyller kroppens näringsbehov.

Linas veg kasse består främst av sundare rätter med inslag från andra länder så att du ska kunna inspireras till att både testa på nya smaker samt hitta nya proteinkällor. Här ingår 4 (fyra) middagar som räcker till 4 (fyra) personer. Samtliga recept är lättlagade och det tar cirka 25 – 50 minuter att tillaga en komplett middag. Ordinarie pris ligger på 829:- men alla nya kunder som beställer sin första kasse från Linas får nu ett prova-på-pris på 679:-

För vem passar Linas vegetariska bäst?

Linas veg passar utmärkt för dig som gärna inspireras till att äta mer vegetariskt i vardagen och behöver goda tips på nya middagar med bas på naturliga proteiner och ingredienser. Då man kan lägga till och ta bort rätter kan hela hushållet vara med och bestämma hur middagarna ser ut.

Exempelmeny och middagar som kan ingå en vanlig vecka

Matkassen består av 4 stycken middagar där var måltid vanligtvis innehåller rotfrukter, grönsaker samt en naturlig proteinkälla. Animaliska produkter tillkommer varannan vecka.

  • Rostad sötpotatissallad med avokado och korianderdressing
  • Caponata med rostade pumpakärnor och yoghurtbollar
  • Len broccolisoppa med myntayoghurt, linssallad och ciabatta
  • Kycklingfilé med gremolata, krämig risoni och lök i balsamicosky

Finns det någon välkomstrabatt eller rabattkod?

Nu får alla nya kunder upp till 400 kr rabatt fördelat på de två första matkassarna. Registreringstid: 31/1, gäller beställningar som görs fram till 28/2 2019.

Till vilka områden kör LinasMatkasse ut till?

Beställningar körs ut till drygt 700 orter runt om i landet kostnadsfritt till dörren med störst fokus på Stockholm, Göteborg, Malmö samt närliggande orter. Genom att klicka in på Linas hemsida kan du söka på ditt postnummer för att se om leverans är tillgänglig.

Var den vegetariska kassen inte rätt för dig? Då rekommenderar vi..

Om du exempelvis vill lägga till kyckling, fisk eller fågelrätter så gör du det enklast med Linas Inspirationskasse vilket passar dig som gärna spenderar lite tid i köket. Du kommer få utveckla dina kunskaper och laga allting från grunden.

Linas vegetariska kasse:
Betyg 4.8