Matkomfort premiumkasse
Gott och lyxigt! Premiumkassen är en klassiker och Matkomforts populäraste låda. Fyra inspirerande, kompletta måltider för 1 - 6 pers. med exklusiva och färska, svenska råvaror som passar små som stora.
  Personer 1 - 6
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~15 - 20 min
  Pris 555:- till 1745:-
  Betyg
[Totalt: 39 Genomsnitt: 4.4]
Läs mer / Beställ

Matkomfort premiumkasse

Premium är Matkomforts populäraste matkasse då den är fyllt till sin högsta grad med färska säsongsbaserade råvaror och givetvis ekologiska grönsaker. De 4 middagarna i denna kasse består utav fisk, fågel samt kött. Dessutom får du vara med och bestämma vilken huvudråvara du vill ha en extra portion utav. Om hushållet exempelvis föredrar kyckling får man ett extra recept innehållandes kyckling.

De näringsrika recepten är framtagna av Matkomforts skickliga kockar som planerar, mäter upp och förbereder maten från grunden så att det går blixtsnabbt att tillaga, utan att du behöver kompromissa med varken smak eller kvalité. Det blir lättare att planera matkostnader, äta mer hälsosamt och få tid över till annat. Recepten i Premium tar drygt en halvtimme att laga och går att beställa för 1-6 personer. Priset för 4 (fyra) middagar för 1 (en) person ligger på 555:- och för 6 personer ligger kassen på 1745 kr.

För vem eller vilka passar Premium?

Premium passar hushållet som vill förenkla vardagen genom att få 4 välsmakande middagsrecept levererade fram till dörren. Matkomforts råvaror håller alltid högsta kvalité med kött och kyckling från svenska gårdar. De färdigpacketerade och kockförberedda varorna spar dig både tid och pengar samtidigt som hela hemmet får avsmaka en hemlagad och sund middag.

Exempelmeny och recept/middagar som kan ingå en vanlig vecka

Som tidigare nämnt består samtliga rätter av kött, fisk eller kyckling där du får vara med och bestämma vilken huvudråvara du vill ha med två gånger. Recepten anpassas efter säsong, små ändringar kan även förekomma då råvarorna beställs veckan innan ordern lagts.

  • Matkomforts klassiska fiskgryta med chiliaioli och surdegskrutonger
  • Citron och basilikabakad Bjärekyckling med tomatsallad och pilaffris
  • Kryddstekt Nibblekarré med lökrostad paprika och limeyoghurt
  • Svamp- och nötfärsragu med pasta, vitlöksstekt zucchini och parmesan

Finns det några prova-på priser eller rabattkoder?

Är du nyfiken på Premium och inte beställt en matkasse tidigare så kan du tadel utav en välkomstrabatt som ger 100 kr i avdrag på de fyra första kassarna. Sammanlagt får du en rabatt på 400 kr och kan dessutom prova på samtliga vardagskassar från Matkomfort med ett rabatterat pris. I och med att en beställning lagts går du automatiskt med i en prenumeration av matkassen men naturligtvis kan du avbryta, pausa eller göra ändringar när så önskas.

Vilka områden kör Matkomfort ut till?

Numer kör Matkomfort ut till Stockholm, Uppsala, Bålsta, Mariefred, Nykvarn, Enköping, Åkers styckebruk, Eskilstuna och Strängnäs. Leveranserna sker på söndagar mellan 14:00 – 22:00 och du får en notis om beräknad leveranstid på ’Mina Sidor’ senast torsdag samma vecka.

Var matkassen inte rätt för dig? Då rekommenderar vi…

Om du drömmer om att äta hälsosamma middagar, lagade från grunden under hela veckan kan vi rekommendera att varva med Familjefavoriter som levereras på en rullande 7 veckorsmeny och består utav 4 middagar per kasse.

Matkomforts Premium:
Betyg 4.8