Middagsfrid barnkasse
En mumsig barnkasse som passar små och stora! Laga barnvänlig, ekologisk och nyttig mat som barnen känner igen med inslag av extra mycket grönt för att de små få i sig extra näring och nya grönsaker.
  Personer 4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~30 - 45 min
  Pris 545:- / Ord. 795:-
  Betyg
[Totalt: 25 Genomsnitt: 4.3]
Läs mer / Beställ

Middagsfrid barnkasse

En stor favorit bland de svenska hushållen är Middagsfrids Barnkasse som innehåller extra fina råvaror utan några tillsatser eller bekämpningsmedel. Eftersom barn inte äter lika mycket som vuxna behöver de bra mat som är rik på vitaminer och mineraler. Det är inte de enskilda måltiderna som gör skillnad, utan vad vi stoppar i oss under en längre tid. Det bästa är att variera kosten både för att få i sig olika näringsämnen men även för att lära sig tycka om olika smaker. Med Barnkassen återupptas både nya och gamla favoritrecept som består utav kött, fågel, fisk, vegetariskt och grönsaker. Recepten tar i snitt 35 minuter att laga.

Då barn inte är insatta i vad som är bra mat för dem är det viktigt att vi leder vägen genom att introducera hälsosamma rätter, som uppskattas lika mycket av vuxna som barn. Måltiderna i Barnkassen är noggrant planerade av Middagsfrids egna nutritionist som blandar de hälsosamma rätterna med goda råvaror som sätter fart på smaklökarna. Kassen består utav 4 (fyra) middagar som räcker till 4 (fyra) personer. Ordinarie pris ligger på 795 kr men med en välkomstrabatt får du nu kassen för endast 545:-.

För vem eller vilka passar Barnkassen?

För hemmet som gärna inspireras genom nya hälsosamma recept som består utav färska svenska råvaror vilka skapar en god och naturlig smak. Barnkassen uppskattas av samtliga i hushållet och bespar de vuxna från planering, istället får du en matkasse fullproppad med energigivande rätter som levereras till din dörr utan extra kostnad.

Exempelmeny och recept/middagar som kan ingå en vanlig vecka

Middagsmenyerna kan bestå av fisk, fågel, kött eller vegetariskt och varieras från vecka till vecka. Du kan vara säker på att samtliga ingredienser är klimatsmarta och av högkvalitét.

  • Panerad fisk med klyftpotatis och currysås med gurka
  • Köttfärslimpa med café de paris smör
  • Kycklingfilé med ugnsgrönsaker och örtig sås
  • Pasta med tomatsås, knaperstekt halloumi och pumpakärnor

Prova-på priser och aktuella rabattkoder

Ordinarie pris för Barnkassen ligger på 795 kr men vid första beställning hos Middagsfrid samt start av prenumeration, får alla nya kunder en välkomstrabatt, vilket ger ett slutpris på endast 545 kr. Prova-på-priset gäller vid första ordern per hushåll och kan inte kombineras med andra rabatter.

Vilka områden kör Middagsfrid ut till?

Hemleverans går till 300 postorter runt om Sverige, för att säkerställa att Middagsfrid levererar till din ort kan du söka efter ditt postnummer i deras sökfält. Kassarna budas söndag, måndag och tisdagar där du bestämmer om kassen ska komma varenda eller varannan vecka. Lägg enkelt upp till beställningsschema, ändra eller pausa under ’Mina Sidor’ när du är inloggad.

Var matkassen inte rätt för dig? Då rekommenderar vi…

Vill du ha hälsosam men snabblagad mat hemlevererad finns Snabba Kassen som fokuserar på enkla genvägar för att endast behöva 25 minuters tillagningstid. Kassen innehåller 3 middagar för 4 personer och innehåller kött, fågel, fisk och vegetariskt.

Middagsfrid Barnkasse:
Betyg 4.8