Middagsfrid frukostkasse
Lyxig frukostkasse som innehåller ekologiska ägg, bröd, fina pålägg och andra goda varor som passar perfekt vid frukosten. Räcker till ungefär 5 frukostar för 4 personer, nu med 10% rabatt.
  Personer 4
  Antal middagar 5
  Tillagningstid ~10 min
  Pris 99:- / Ord. 145:-
  Betyg
[Totalt: 22 Genomsnitt: 4.3]
Läs mer / Beställ

Middagsfrid frukostkasse (tilläggskasse)

För en härlig start på dagen finns nu frukostkassen från Middagsfrid att beställa som tilläggsprodukt. Detta innebär att du kan lägga till frukost tillsammans med valfri matkasse. Som bekant är frukosten dagens viktigaste mål och tack vare frukostkassen levereras en fullproppad kasse hem till din dörr, innehållandes hälsosamma och samtidigt välsmakande frukosttillbehör som uppskattas av samtliga i hemmet. Kassen omfattar både ost, yoghurt, bröd, ägg och müsli, givetvis varieras varorna varenda vecka.

Middagsfrid gör det enkelt för dig och underlättar i vardagen när tid och ork kanske inte alltid räcker till. De färdigplanerade kassarna innehåller ekologiska och KRAV-märkta råvaror så du kan vara säker på att alla får sig en komplett frukost. Kassen ligger på 99:- för nya kunder och 145:- ordinarie pris.

Frukostkassens fördelar

För den som älskar långa och goda men samtidigt nyttiga frukostar kan vi starkt rekommendera frukostkassen från Middagsfrid. Med de energirika råvarorna får hela hushållet en riktig kickstart på dagen. Då frukostkassen är en tilläggsprodukt passar det hemmet som gärna spar in tid på handling och planering för såväl middag som frukost.

Exempelmeny och recept/middagar som kan ingå en vanlig vecka

Med frukostkassen behövs ingen tillagning (förutom äggen) då enkla men samtidigt nyttiga råvaror levereras och behöver endast ställas fram på bordet. Här är några exempel på vad som kan förekomma i en beställning.

  • Müsli, chia, kokos & dadlar
  • Ägg
  • Rotfruktsbröd
  • Prästost
  • Mild yoghurt
  • Apelsinjuice
  • Bananer
  • Kesella Kvarg

Prova-på priser och rabattkoder

När du lägger din första beställning på Middagsfrids frukostkasse får du nu ta del av en välkomstrabatt på 25%. Detta ger dig ett slutpris på 145 kr, rabatten gäller vid start av prenumeration på Frukostkassen.

Vilka områden kör Middagsfrid ut till?

Hemleverans går idag till 300 postorter i Sverige. Leveranserna sker söndag, måndag eller tisdag och du bestämmer om du vill ha kassen var- eller varannan vecka. Du kan enkelt söka efter ditt postnummer på hemsidan för att se om Middagsfrid levererar till din adress samt lägga upp ditt egna leveransschema på ’Mina Sidor’.

Middagsfrid frukostkasse:
Betyg 4.4