Middagsfrid originalkassen
Middagsfrids Originalkasse är deras bästa och populäraste matkasse med fokus på gott men ändå nyttigt och varierande. Matkassen finns i flera olika utföranden och samtliga rätter kan barnanpassas.
  Personer 2 - 4
  Antal middagar 3 - 5
  Tillagningstid
  Pris fr. 465:-
  Betyg
[Totalt: 30 Genomsnitt: 4.2]
Läs mer / Beställ

Middagsfrid originalkasse inkl. recension och välkomstpremie

Originalkassen är Middagsfrids mest klassiska matkasse och passar de hushåll som gärna äter en varierad och sund kost, bestående av 100% ekologiska råvaror. I veckomenyerna finns det alltid minst en komplett middag med fisk, fågel, kött samt en vegetarisk rätt för att inspirera till en mångsidig mathållning. Recepten som kommer med Originalkassen ger också förslag på hur du kan anpassa rätterna så att de uppskattas av de mindre barnen med känsligare smaklökar.

Menyerna har skapats av Middagsfrids egna nutritionist som använder sig av ekologiska varor, utan tillsatser och ingen rödlistad fisk. Middagsfrid satsar också på att alltid få in mycket grönt i samtliga rätter, så som rotfrukter, ångkokta eller råa grönsaker. De goda recepten är mycket lättlagade och tar i snitt endast 35 minuter från spis till bord. Innan matkassen levereras till din dörr kommer du motta ett mail där du informeras om vilka tillbehör som kan vara bra att ha hemma, som kryddor eller spannmål.

Det går att beställa Originalkassen innehållandes 3, 4 eller 5 middagar för 2 (två) eller 4 (fyra) personer från 615:- ordinarie- pris.

För vem eller vilka passar Middagsfrid Originalkasse?

Originalkassen passar för dem som gärna äter klimatsmart, utan halvfabrikat och tillsatser. Du behöver inte oroa dig för näringsinnehållet hos Middagsfrid eftersom de alltid ser till att du får färska, säsongsbaserade råvaror till middagen, och i grunden svensk husmanskost som fått sig en uppfriskande touch. Rätterna är snabblagade och går på ungefär 30 min att preparera vilket ger tid över till kvällsaktiviteter, myspys och avkoppling.

Exempelmeny och recept/middagar som kan ingå en vanlig vecka

Middagsfrid använder säsongsanpassade råvaror från svenska kvalitetsproducenter och gårdar, därför varierar menyerna beroende på årstid men det tillkommer alltid en rätt med kött, fisk, fågel och vego.

  • Asiatiska fläskbullar med samblamajonnäs
  • Färskostbakad torskifilé med kokt potatis
  • Tacos med avokadoröra, hemmagjort tacosås och tortilla bröd
  • Currymed kikärtor, halloumi och raita
  • Kycklingschnitzel med kaprissmör och rostade rotfrukter

Finns det några prova-på priser eller rabattkoder?

Originalkassen ger ett avdrag på drygt 300 kr, beroende storlek. Priset gäller vid start av prenumeration, det vill säga endast för nya kunder som beställer för första gången. Prova på priset kan inte kombineras med andra rabattkuponger.

  • 5 middagar för 4 personer, Prova-på-pris 645:- (ord.pris 945:-)
  • 3 middagar för 4 personer, Prova-på-pris 525:- (ord.pris 725:-)
  • 4 middagar för 2 personer, Prova-på-pris 465:- (ord.pris 615:-)

Vilka områden kör Middagsfrid ut till?

Leveransen går till 300 postorter i Sverige; främst större städer som Stockholm, Göteborg, Malmö och samtliga närliggande orter. Middagsfrid kör ut alla beställningar söndag, månad eller tisdag mellan kl 17 – 22:00, varenda eller varannan vecka (beroende på hur din prenumeration ser ut).

Du lägger enkelt upp ett leveransschema som passar dig bäst på ’Mina Sidor’. I samband med att du lägger din första beställning hos Middagsfrid körs en prenumeration igång, därefter bestämmer du hur ofta och vilka middagskassar du vill få hemlevererade. Det går givetvis bra att avbryta, pausa eller ändra kasse precis när du vill.

Var Originalkassen inte rätt för dig? Då rekommenderar vi…

För hushåll som gärna vill få klart middagen snabbare än blixtsnabbt så finns Middagsfrid Snabbakassen som fokuserat på smarta genvägar vilket resulterar i en tillagningtid på endast 20 minuter i snitt. Middagarna består också av fisk, fågel, kött och minst en vegetarisk rätt, precis som originalkassen – skillnaden är bara tillagningstiden (och priset).

Flexitariankassen passar dig som gärna drar ner på köttkonsumtionen under vardagarna och inspireras av goda rätter innehållandes säsongsgrönsaker, färsk fisk och fågel.

Middagsfrid Originalkassen:
Betyg 5