Middagsfrid vegokasse
Så gott, och så hälsosamt! En god middagskasse för de som söker helt vegetariska alternativ. Matkassen innehåller minst 50% ekologiska råvaror och inspirerande recept som gör matlagningen enkel.
  Personer 4
  Antal middagar 3
  Tillagningstid ~30 - 45 min
  Pris 525:-/ Ord.pris 675:-
  Betyg
[Totalt: 17 Genomsnitt: 4.3]
Läs mer / Beställ

Middagsfrid vegokasse, recension och prova-på pris

När medvetandet ökar, ökar även intresset för en vegetarisk kost och där kommer Vegokassen från Middagsfrid in i bilden. Denna färdigplanerade kasse är består av premiumråvaror från svenska kvalitetsproducenter, med fokus på klimat och natur. Menyerna är lakto-ovo-vegetarisk vilket innebär att de kan innehålla ägg och ost men all typ av kött är helt uteslutet.

En lakto-ovo-vegetarisk kost är ett bra val ur många aspekter, vare sig du valt att eliminera kött av hälsoskäl eller med tanke på klimatet och levande kreatur så är vegetarisk mat fylld med naturliga smaker som garanterat kommer att uppskattas av hela hemmet.

Näringsrikt med bas på linser och bönor

De näringsrika råvarorna med bas på linser, bönor och säsongsgrönsaker ger en fin och mild arom. Vegetarisk mat går att variera i oändlighet genom att byta ut kött mot tofu, quorn eller grönsaker. Dessutom får maten mycket mer smak och man kan äta med gott samvete. Vegokassen innehåller 3 (tre)middagar till 4 personer och tar cirka 30-40 minuter att laga. Som ny kund får du prova på middagskassen för endast 525 kr, ord. pris 675:-

För vem eller vilka passar Vegetariska matkassen?

För dig som vill äta mer vegetariskt men har svårt att hitta rutin så kommer Vegokassen med tips på nya recept och idéer. Man får tre smarriga vego-middagar i veckan och kan laga sina gamla favoriter resterande fyra dagar. Kassen passar likväl hushållen som endast håller sig till en vegetarisk kost samt för dig som gärna byter ut några middagar i veckan och vill inspireras till ett klimatsmart-tänk.

Exempelmeny och recept/middagar som kan ingå en vanlig vecka

Rätterna är rika på naturliga proteiner samt färska grönsaker (25% ekologiska). Vegokassen inspirerar till nytänk och hämtar idéer från bland annat Afrikanska och Asiatiska kök.

  • Rostad pumpa med solroskärnor och senapsås
  • Wokade nudlar med marinerad spenat och nötter
  • Bean chili med paprika och riven ost
  • Palak paneer med sval yoghurt
  • Svampcanelloni med krispig sallad

Finns det några prova-på priser eller rabattkoder?

Ordinarie pris för Middagsfrids vegokasse ligger på 675 kr men med en välkomstrabatt på 150:- så hamnar slutsumman på endast 525 kr. Notera att prova-på-priset endast gäller kunder som lägger sin allra första beställning hos Middagsfrid och går inte att kombinera med andra rabatter, förutom eventuella rabatter på tilläggskassar.

Vilka områden kör Middagsfrid ut till?

Middagsfrid kör ut sina kassar till över 300 postorter i Sverige, för enklast se om de levererar till din adress kan du söka efter ditt postnummer på webbsidan. Matkassarna levereras under söndag, måndag och tisdagar och du bestämmer när kassen ska levereras genom enkla ändringar under ’Mina Sidor’. Där kan du även byta kasse och bestämma tidsintervall.

Middagsfrid Vegokasse:
Betyg 4.8