Viktväktarnas vegetariska matkasse
Är du vegetarian och samtidigt vill äta enligt Viktväktarna för en mer hälsosam viktminskning så är den nya vegetariska matkassen helt rätt val för dig. I vegokassen ingår 3 -4 middagar för 4 personer.
  Personer 4
  Antal middagar 3-4
  Tillagningstid ~20 - 30+ min
  Pris Ord. 499- 599:-
  Betyg
[Totalt: 95 Genomsnitt: 4]
Läs mer / Beställ

Viktväktarnas vegetariska matkasse inkl. test och rabattkod

Viktväktarna har tillsammans med City Gross tagit fram en 100% vegetarisk matkasse med Smartpoints-beräknade recept som ska inspirera dig till att äta bättre och i slutändan gå ner i vikt. Rätterna består av ekologiska råvaror med fokus på naturliga näringskällor och proteiner som linser, tofu, quorn, oumph och säsongsbaserade grönsaker. Det ingår varken fisk eller fågel, dock kan vissa rätter innehålla ägg/ost. Att hålla sig till en vegetarisk kost samt gå efter ViktVäktarnas program behöver därför inte vara så svårt som man först kan tro.

Viktminskning på ett hälsosamt sätt

Viktväktarna handlar om att gå ner i vikt och hålla den genom att äta god och hälsosam mat som hela hushållet gillar, utan att kompromissa med varken smak eller variation. De läckra rätterna är dessutom enkla att laga och tar inte mer än 40 minuter att koka ihop. Kassen omfattar 3 eller 4 middagar för fyra (4) personer och ligger på 499:- eller 599:- ordinarie pris. Det går att få kassen hemlevererad för 50 kr eller hämta upp den i närmaste City Gross butik gratis.

För vem eller vilka passar ViktVäktarnas Vegetariska kasse?

Kassen passar perfekt för den som går efter ViktVäktarnas program då recepten är Smartpointsberäknade. Detta avlastar dig från att räkna och planera maten under vardagarna, samtidigt som du är säker på att det alltid blir en hälsosam måltid som förtärs. Naturligtvis passar kassen även hushållet som vill spara in både tid och pengar samtidigt som man håller sig till en nyttigare vegetarisk kost.

Exempelmeny och recept/middagar som kan ingå en vanlig vecka

Intresset för vegetarisk mat ökar ständigt bland oss svenskar och produktutbudet fortsätter att växa, därför kan du förvänta dig varierande rätter som hela hemmet kommer tycka om (vare sig man går efter ViktVäktarnas program eller inte). Dessa rätter ingår i några av menyerna från november månad.

Se alla ViktVäktarnas kassar

  • Daal, indisk linsgryta
  • Pasta med tomatsås
  • Halloumi och morotsburgare med salsa
  • Rotsaksbiffar med klyftpotatis
  • Potatis och kantarellsoppa

Finns det några prova-på priser eller rabattkoder?

För att du ska kunna prova på den Vegetariska kassen får du nu en välkomstrabatt på 100 kr. Rabatten gäller för alla nya kunder som lägger sin första beställning hos City Gross. Istället för ord.pris på 499:- får du nu kassen för endast 399 kr. Notera att det tillkommer 50 kr vid hemleverans även vid rabatterat pris.

Uppkörningsområden över hela Sverige

City Gross levererar till 75% av Sveriges hushåll så det finns stor chans att de kör hem till din postadress. På deras hemsida kan du fylla i ditt postnummer samt se vilken butik som ligger närmast dig, på så vis får du en klarare bild över deras leveransinformation. Det tillkommer 50 kr vid hemleverans som sker måndagar mellan kl 17-22. Vill du inte ha en tid att passa och samtidigt spara pengar går det även bra att hämta upp din kasse i butik.

Var matkassen inte rätt för dig? Då rekommenderar vi…

Flexkassen från City Gross passar perfekt för hushållet som gärna sparar tid genom handling men som samtidigt vill vara med och bestämma sina egna menyer. Köksteamet skapar nya menyer varenda vecka och sedan lägger du till de som passar dig bäst. Beställ från 2 – 12 personer och upp till 12 middagar.

Viktväktarnas vegetariska matkasse:
Betyg 4