Recension av Matkomfort

Besök Matkomfort (webbplats) och se deras utbud av matkassar.Matkomfort är en leverantör baserad i Uppsala och Stockholm med nya leveransområden till Bålsta, Mariefred, Nykvarn, Enköping, Åkers styckebruk, Eskilstuna och Strängnäs. Matkomfort har levererat över 100.000 kockförberedda middagar med fokus på hög kvalitet, fräscha svenska råvaror och noga planerade menyer vecka efter vecka för minimalt med svinn. Matkomfort är en av de leverantörer som har flest glada kunder och har sedan 2008 byggt upp sin kundbas som bestått, och serverar nu över 5000 hushåll i veckan. Har man en gång provat Matkomfort, så är det sällan man slutar tack vare hög kundservice, bra garantileveranser och fri frakt till dörren – och snabba matkassar som tar 5 – 10 min från spis till bord.

Matkomfort har 5 olika matkassar; Premiumkassen, Premium Helg, Sthlmslådan, Vrooom som är deras snabblagade variant och tar 5-10 min samt Familjefavoriter. Om du vill laga egna luncher mellan middagarna så rekommenderar vi bloggen Food Court där deras kockar delar med sig av sin kunskap om mat och tips på inspirerande matlagning. Genom att klicka hem en komplett matkasse från Matkomfort bidrar du också till kampen mot nollsvinn.

Matkomfort Vroom snabba kassen
Matkomforts snabbaste matkasse där varenda middag tar mellan 5-10 min att tillaga! Med goda, färska och svenska huvudråvaror blir det både gott och näringsrikt. Passar hushåll med upp till 4 pers.
  Personer 4-8
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~5 - 10 min
  Pris ord. fr. 925-
  Betyg
[Totalt: 12 Genomsnitt: 4.1]
Läs mer / Beställ
Matkomfort Sthlmslådan
STHLM-lådan från Matkomfort inspireras av rådande mattrender och är för dig som vill undvika rött kött, och fokuserar istället på fågel, fisk och veggishrätter. Lättlagat, säsongsbaserat, ekologiskt och supergott!
  Personer 1 - 6+
  Antal middagar 3
  Tillagningstid ~15 - 20 min
  Pris 495:- till 1565:-
  Betyg
[Totalt: 47 Genomsnitt: 4.3]
Läs mer / Beställ
Matkomfort premiumkasse
Gott och lyxigt! Premiumkassen är en klassiker och Matkomforts populäraste låda. Fyra inspirerande, kompletta måltider för 1 - 6 pers. med exklusiva och färska, svenska råvaror som passar små som stora.
  Personer 1 - 6
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~15 - 20 min
  Pris 555:- till 1745:-
  Betyg
[Totalt: 38 Genomsnitt: 4.4]
Läs mer / Beställ
Matkomfort familjefavoriter
Denna urgoda, barnvänliga middagskasse blir snabbt familjens favorit och innehåller förutom klassiska maträtter även barnvänliga grönsaker eller frukt. Alla middagar tar även maximalt 15-20 min att tillaga.
  Personer 4-8
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~15 - 20 min
  Pris 1115:- / 2130:-
  Betyg
[Totalt: 21 Genomsnitt: 3.8]
Läs mer / Beställ

Recension och information om Matkomforts matkassar

Matkomforts matkasse är en av de få leverantörer i Sverige som endast kräver att du har salt, peppar och stekpanna (och kockmössan) hemma när du ska laga middag! Detta innebär att du inte behöver ha en massa kryddor hemma och ”bra att ha-ingredienser” du kanske aldrig hört talas, om vilket är en av Matkomforts bästa egenskaper. Matkomfort har lyssnat på sina kunder och ser att ingen varken orkar eller vill slösa tid på extra ingrediens- eller matinköp vilket vi på Middagskassen™ verkligen förstår och håller med om.

Man vill ha allt klart, förberett i kassen i sig, så det bara är att sätta igång och laga mat – och det är precis vad Matkomfort satsar på! Med snabba recept och ett smart system tar det max 20 minuter per middag för 4 personer – Matkomfort har redan i sitt egna kök förberett såser, grytgrunder och andra typer av naturliga smaksättare åt dig, alltid utan artificiella tillsatser och halvfabrikat.

Gott, snabbt och så enkelt! Du slipper också komponera menyerna, spendera tid på att Googla fram recept du aldrig kanske kommit på samt sist men inte minst – du slipper bära hem maten eftersom den levereras i kylboxar direkt till dörren, vare sig du är hemma eller inte. Chauffören hör av sig i god tid innan leverans och kommer mitt i prick för att du ska kunna planera din vardag och slippa sitta hemma och vänta på en leverans i flera timmar.

Matkomfort har ett noga utvalt men komplett utbud av matkassar så som Premiumlådan, Premium HelgSthlmslådan, Familjefavoriter samt sist men inte minst Vrooom matkasse (den snabbaste matkassen på marknaden idag) och med näringsrika recept, råvaror och unika middagar finns det garanterat något som passar dig, din livsstil och alla hushåll, stora som små, på 1-6 personer.

Slutsats: Tack vare Matkomforts hemleverans gratis till dörren, fräscha och kompletta matkassar med maträtter av högsta klass som alla kan tillaga, inklusive ett noga utvalt sortiment av fräscha råvaror så ger vi Matkomforts matkasse 5/5 i betyg. Enligt TrustPilots användare som lämnat recensioner och omdömen så fick Matkomforts matkasse 8.8/10 i betyg, hos populära Reco fick de 4.5/5 i betyg vilket gör att vi klassar Matkomforts matkasse som Bäst i test 2017.

Rabattkoder för att spara pengar på Matkomforts matkasse

Nu har Matkomfort släppt en sprillans ny, exklusiv rabattkod som endast finns att få tag på via oss och ger dig som ny kund hela 400:- rabatt totalt på din beställning av 4 valfria matkassar. Denna rabattkod är ny, exklusiv och kan inte kombineras med andra rabattkoder. Klicka bara på ”Visa rabattkod” nedan, ange koden när du lägger din beställning i kassan så har totalt 400:- dragits av totalpriset, alltså 100:- rabatt per matkasse. Det kallar vi en riktigt schysst deal och är troligtvis den bästa rabattkoden som går att få tag på hos Matkomfort idag.

400 kr rabatt på de första 4 matkassarna hos Matkomfort (exklusiv rabattkod)

Matkomfort har nu tagit fram en exklusiv rabattkod som endast går att få tag på via oss och ger alla nya kunder hela 100 kr rabatt på de 4 första leveranserna vilket innebär 400 kr rabatt på hela beställningen. Gäller under en begränsad tid och kan inte kombineras med andra deals.
Exklusiv rabattkod Valfri matkasse från Matkomfort Tidsbegränsad

Utbud av matkassar och mat hos Matkomfort

Matkomfort har 5 olika typer av matkassar varav den senaste nyheten heter Vroom och är deras snabbaste matkasse. Vroom matkasse minimerar tiden i köket och varenda middag för upp till 4 personer tar maximalt 5-10 minuter att tillreda. Detta betyder inte att ingredienserna består av halvtaskiga halvfabrikat – detta innebär helt enkelt att alla såser, röror och andra grundbaser redan är förberedda av kockarna i Matkomfort-köket och består fortfarande av de färskaste säsongsbaserade råvarorna som går att få tag på! Snabbt, enkelt och supergott! Pris från 890:-.

Premiumkassen är den populäraste kassen och har fått allra bäst betyg + en mängd återkommande kunder år efter år. Det enda du behöver är salt, peppar, någonting att steka i och resten sköter Matkomfort! Som man hör på namnet kommer svenska premiumråvaror som ger 1-6 lyxiga middagar som älskas av alla, nu till prova-på priser från 535:- med välkomstpremie, använd vår exklusiva Matkomfort rabattkod och få ytterligare 400 kr rabatt på hela köpet.

Vill ni lyxa till det lite extra under ledigheten finns även Premium Helg som består av en kasse med extra fina råvaror för lite finare middagar. Olikt de andra matkassarna från Matkomfort så levereras Premium Helg endast till Stockholm och närförort. Går att beställa för 2, 4 eller 6 personer med priser från 850:-.

Sthlmslådan är däremot för dig som inte vill äta rött kött. Istället består denna 3-dagars matkasse av superlyxiga fisk-, fågel- och veggishrätter och en stor dos fantasi som låter dig inspireras i köket och kännas som en riktig expertkock! Priser från 485:-.

Familjefavoriter är precis som det låter på namnet – en barnsligt god matkasse som uppskattas av stora som små och tar minimalt med tid att förbereda, mellan 15-20 min! Inspirerande recept och klassiska favoriter får barnen att vilja äta mer, samt inkluderar barnvänliga grönsaker och frukt som exempelvis mellanmål. Denna barnsligt goda kasse består av totalt 28 middagar som levereras på en rullande 7-veckorsmeny. Pris från 1080:-.

Koncept & affärsidé hos Matkomfort

Konceptet är så enkelt – Matkomfort komponerar kompletta menyer med goda, inspirerande recept, packar ihop färska, säsongsbaserade råvaror och levererar helt kompletta matkassar fraktfritt till din dörr om du bor i Stockholm, Uppsala, Bålsta, Mariefred, Nykvarn, Enköping, Åkers styckebruk, Eskilstuna och Strängnäs. Matkomforts filosofi och affärsidé är att alla ibland kan behöva lite hjälp med att få vardagen att gå ihop, allt från att frigöra lite tid från att inhandla maten och bära hem den i tunga kassar i dåligt väder till att Googla fram recept som passar alla i hushållet.

Samtliga middagar tar mellan 5-20 minuter att laga beroende på vilken kasse du tar, vilket låter dig fördela tiden bättre och lägga tid på annat som betyder mer. Oavsett vad så besparar dessa kassar både tid i köket och förändrar sättet ni i hushållet äter på – sist men inte minst, så kan den även minska på den totala matbudgeten! Genom att vara helt genomtänkta så minskar även matsvinnet, vilket är en av Matkomforts största hjärtefrågor. Med Matkomfort bidrar du till minimalt med matsvinn.

Vilka betalmetoder kan du betala med när du beställer online via Matkomfort? Svar: Betalmetoderna hos Matkomfort är kort eller faktura. Anger du kort debiteras det måndagen innan nästa leveranssöndag (då din order inte kan ändras längre). Anger du faktura så levereras den via post/brev (25 kronor i aviavgift) eller e-post (10 kronor i aviavgift). Du anger vilken betalningsmetod du vill använda i slutskedet av din beställning, efter att du har valt den kasse du vill ha samt angett personuppgifter.

Kontaktuppgifter – kontakta Matkomfort kundservice: [email protected] Matkomfort Stockholm AB Matkomfort på Facebook Antennvägen 14, 135 48 Tyresö www.matkomfort.se

Matkomfort recept i matkassarna inkl. veckomeny

Snabba kassen Vroom kan bestå av exempelvis köttfärslimpa bakad med yoghurt och BBQ samt matvete, torsk bakad i kokos med ris, kycklinggryta med tomat och senap, rostad potatis och gul lök och karré bakad med vitlök, dragongräddsås och kokt ris. Premiumkassen kan bestå av recept så som goda hamburgare med Matkomforts hamburgerdressing, kringelgårdens surdegsbröd, tomat, bacon, sallad och pommes, torsk bakad i kokos, kryddig tomatsallad och ingefärskokt ris, kycklinggryta med tomat och senap, rostad mandelpotatis och silverlök samt fläskkarré bakad med äpple, morot, vitlök, dragongräddsås.

Läs mer under respektive kasse genom att klicka på dem i topplistan ovan. Tack vare Matkomforts många betalmetoder, goda recept och färdiga kassar där man inte behöver köpa till något annat så får den 4.8/5. Den hade fått fullpott om Matkomfort levererande över hela Sverige så att fler kunde ta del av denna underbara middagskasse.

Matkomfort matkasse:
Betyg 5