Lätt- & snabblagade matkassar: Laga varierande middagar på 15-30 minuter

Med en lättlagad matkasse går även den lite mer avancerade middagen snabbt att tillaga utan att ta till frysta råvaror eller smaklösa halvfabrikat. Linas matkasse, Middagsfrid, Årstiderna, City Cross, MatKomfort och många fler har alla tagit fram en mängd färdiga matkassar för 2, 4 till 6+ personer som minskar tiden i köket och där en komplett middag går extra fort att tillaga, från ~15 till 30 minuter från spis till bord och passar perfekt för hushåll med små barn som vill ha god, nyttig mat utan stress.

Rabattkod från City Gross: 200:- rabatt på valfri matkasse: Visa rabattkod

Nu finns 18+ extra lätt- & snabblagade matkassar ↓

City Gross glutenfria Familjekasse
En god middagskasse som passar alla som behöver undvika gluten. Med snabba, lättlagade recept och en stor variation av härligt svenskt kött, fisk & fågel samt säsongens grönsaker blir middagen magisk.
  Personer 2 - 4
  Antal middagar 5
  Tillagningstid ~30 - 40+ min
  Pris Ord. 649 :-
  Betyg
[Totalt: 53 Genomsnitt: 4.4]
Läs mer / Beställ
Lätta ViktVäktarkassen
Nyhet från ViktVäktarnas: Kickstarta din viktminskningsresa med hälsosamma, mättande middagar fyllda med nyttigheter. 10 Smartpoints / kasse. Går fort att tillreda, nu med introduktionspris.
  Personer 2-4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~25 - 40+ min
  Pris Ord. 599- 699:-
  Betyg
[Totalt: 90 Genomsnitt: 4]
Läs mer / Beställ
NYHET
Green Feast Matkasse (Vegetarisk)
En ny, välfylld hälsokasse bestående av 80% plantbaserat och 20% lakto-ovo-vegetariska ingredienser. En ny smakupplevelse som både kropp och sinne får re-changed, ren energi av.
  Personer 2-5
  Antal middagar 3
  Tillagningstid ~5-10 min
  Pris Ord. 740:- / 1140:-
  Betyg
[Totalt: 10 Genomsnitt: 4.6]
Läs mer / Beställ
Matkomfort Vroom snabba kassen
Matkomforts snabbaste matkasse där varenda middag tar mellan 5-10 min att tillaga! Med goda, färska och svenska huvudråvaror blir det både gott och näringsrikt. Passar hushåll med upp till 4 pers.
  Personer 4-8
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~5 - 10 min
  Pris ord. fr. 925-
  Betyg
[Totalt: 13 Genomsnitt: 4.2]
Läs mer / Beställ
Linas Barnfamilj
En extra god men mild middagskasse anpassad för barn, fylld med lättlagad mat som snabbt går att få fram på matbordet, perfekt efter en lång skoldag. Alla maträtter passar de små väl med klassiska favoriter.
  Personer 4
  Antal middagar 3, 5
  Tillagningstid ~20 - 40 minuter
  Pris fr. 509:- / Ord. fr 659:-
  Betyg
[Totalt: 19 Genomsnitt: 4.2]
Läs mer / Beställ
Matkomfort Sthlmslådan
STHLM-lådan från Matkomfort inspireras av rådande mattrender och är för dig som vill undvika rött kött, och fokuserar istället på fågel, fisk och veggishrätter. Lättlagat, säsongsbaserat, ekologiskt och supergott!
  Personer 1 - 6+
  Antal middagar 3
  Tillagningstid ~15 - 20 min
  Pris 495:- till 1565:-
  Betyg
[Totalt: 50 Genomsnitt: 4.4]
Läs mer / Beställ
City Gross Bamsekasse
Bamses goda barnkasse ger de små en härlig middagsstund att se fram emot. Med nyttiga svenska färskvaror, roligt pyssel och 3 - 5 näringsrika middagar som barnen gillar kan det inte gå fel.
  Personer 4
  Antal middagar 3 - 5
  Tillagningstid ~30 - 40 minuter
  Pris 499:-/ 629:- / 739:-
  Betyg
[Totalt: 26 Genomsnitt: 4.2]
Läs mer / Beställ
Linas barnkasse utan gluten
Glutenfritt i en smarrig kasse! Denna sunda middagskasse innehåller allt som barnen kan tänkas tycka om, och kanske är sugna på efter en lång dag i skolan. 100% fri från gluten. Finns även som laktosfri.
  Personer 4
  Antal middagar 5
  Tillagningstid ~25 - 35 minuter
  Pris 509:- / Ord. fr 659:-
  Betyg
[Totalt: 18 Genomsnitt: 4.3]
Läs mer / Beställ
Linas Barnkasse Laktosfri
Laktosfritt men ändå så gott - Linas goda, helt laktosfria matkasse är perfekt för barn och föräldrar som är ute efter en helt laktosfri, näringsrik och lättlagad middag för 4 som går extra fort att tillreda.
  Personer 4
  Antal middagar 5
  Tillagningstid ~25 - 35 minuter
  Pris 509:- / Ord. fr 659:-
  Betyg
[Totalt: 13 Genomsnitt: 4.2]
Läs mer / Beställ
Middagsfrid barnkasse
En mumsig barnkasse som passar små och stora! Laga barnvänlig, ekologisk och nyttig mat som barnen känner igen med inslag av extra mycket grönt för att de små få i sig extra näring och nya grönsaker.
  Personer 4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~30 - 45 min
  Pris 545:- / Ord. 795:-
  Betyg
[Totalt: 25 Genomsnitt: 4.3]
Läs mer / Beställ
Matkomfort premiumkasse
Gott och lyxigt! Premiumkassen är en klassiker och Matkomforts populäraste låda. Fyra inspirerande, kompletta måltider för 1 - 6 pers. med exklusiva och färska, svenska råvaror som passar små som stora.
  Personer 1 - 6
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~15 - 20 min
  Pris 555:- till 1745:-
  Betyg
[Totalt: 39 Genomsnitt: 4.4]
Läs mer / Beställ
Middagsfrid snabba kassen
Snabba utsökta recept som går fort att tillreda och servera. Med tre hälsosamma middagar som mättar fyra magar på under 25 min går denna populära matkasse hem hos de flesta. Smaklig måltid!
  Personer 4
  Antal middagar 3
  Tillagningstid ~15 - 25 min
  Pris 645:- / Ord. 795:-
  Betyg
[Totalt: 15 Genomsnitt: 3.7]
Läs mer / Beställ
Linas Supersnabba kasse
Nyhet; Linas snabbaste matkasse någonsin som med smarta genvägar som låter dig laga hela middagar på bara 15 minuter, från spis till bord. Kompromissar aldrig med kvalitet eller smak, och uppskattas av alla.
  Personer 4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~15 min
  Pris 749:- / Ord. 899:-
  Betyg
[Totalt: 29 Genomsnitt: 3.7]
Läs mer / Beställ
Linas lättlagade kasse
Med en variation av goda, lättlagade råvaror och kockförberedda ingredienser blir alla middagar med denna matkasse enklare än någonsin att tillaga. Passar hushåll upp till 2, 4, 5+ personer, eller festen.
  Personer 6
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~25 - 35 min
  Pris 1049:- / Ord. 1199:-
  Betyg
[Totalt: 59 Genomsnitt: 4.4]
Läs mer / Beställ
Matkomfort familjefavoriter
Denna urgoda, barnvänliga middagskasse blir snabbt familjens favorit och innehåller förutom klassiska maträtter även barnvänliga grönsaker eller frukt. Alla middagar tar även maximalt 15-20 min att tillaga.
  Personer 4-8
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~15 - 20 min
  Pris 1115:- / 2130:-
  Betyg
[Totalt: 21 Genomsnitt: 3.8]
Läs mer / Beställ

Lätt- & snabblagat: Den bästa matkassen för att spara tid i köket

Den ultimata matkassen för er som söker snabblagade middagar och kanske inte vill spendera så mycket tid i köket utan istället prioriterar annat. Matkassarna innehåller färdiga ingredienser, exempelvis färdigredda såser – men inte halvfabrikat – utan är förberedda av köket hos leverantören. Med denna typ av smarta genvägar som enklare recept med färre moment och användandet av hushållsmaskiner som vattenkokare för att koka upp vattnet fortare så kan man enkelt spara ännu mer tid.

Perfekt för hushåll med små barn och småbarnsföräldrar som arbetar heltid och inte vill spendera tid på att handla, planera och spendera tid på att leta efter nya recept. Kassarna består av en varierad blandning av kött, fisk och vegetariskt vilket ger stor variation med hälsosamma middagar, inklusive barnkassar, laktosfria- och glutenfria alternativ samt extra billiga matkassar.

Vilka leverantörer har lätt- & snabblagade kassar?

Årstiderna originalmatkasse, Linas lättlagade + barnkasse (gluten- och laktosfritt), Middagsfrids barn- och snabbkasse, MatKomforts snabba, Premiumkasse och vanliga matkasse då samtliga rätter inte tar mer än 20 minuter att tillaga samt City Gross Bamsekasse med kort tillagningstid. Här finns något för alla hushåll, allergier och kostbehov.

Menyexempel: Vilka recept kan ingå?

Några recept som kan ingå är het nudelwok med mango och koriander, bråttompizza toppad med ruccola och tomater, kyckling med oreganosås och lättkokta grönsaker, hamburgare med smält mozzarella, coleslaw och krispiga grönsaker, torsk- och fänkålsgryta med limeaioli eller varför inte kycklingwok med rostade cashewnötter? Nyttigt, hälsosamt och helt fritt från frysta halvfabrikat.

 Prova-på priser, rabattkoder och välkomstpremier

Ge plånboken lite andrum med en rabattkod eller välkomstpremie, prova-på pris på Linas valfria matkasse från 299:-, eller testa City Gross barnkasse med 3-5 middagar för 429:-, ordinarie pris 499:- som tar runt 30 minuter att tillaga.

City Gross välkomstrabatt: 200:- rabatt på första (valfria) matkassen

Nu får alla nya kunder som beställer matkasse (inklusive Viktväktarnas) för första gången en välkomstrabatt på 200:-. Rabatten gäller på valfri matkasse från City Gross. Inget krav på minimum-order och kan användas max en (1) gång per kund.
Rabattkod från City Gross City Gross matkasse Gäller tillsvidare

Recept som kan ingå i snabbkassen.