Matkasse inför storhelgen: Laga middag inför påsken med en komplett påskkasse

Snart vankas det påsk och vad passar då inte bättre än att beställa hem en komplett påskkasse med allt du behöver inför påskbuffén? Nedan ser du vår lista med de godaste och bästa matkassarna anpassade för svenska högtider. Nu får du även 200:- rabatt på en påskkasse hos Middagsfrid med fri hemleverans direkt till dörren i god tid innan påsk.

I dagsläget finns ingen kommande storhelg. Kika gärna tillbaka inom kort och se om det tillkommit något nytt.

Månadens högtid: Påsk, beställ hem en påskkasse

Fira påsk, valborgsmässoafton, pings, Sveriges nationaldag, advent, midsommar, nyårsafton eller en annan svensk traditionell högtidsfest och beställ hem passade mat med färdiga recept inför såväl buffén som festen. Maten levereras i en färdig matkasse direkt till dörren god tid inför högtiden med färdiga och tydliga recept som alla kan tillaga, stora som små. Beställ någon av kassarna senast den 31/3 2017 för att få hem påskkassen i god tid innan påsk. Båda påskkassarna är kompletta med påskmat för 6-8 personer som både stora som små tycker om.

När infaller påsk 2017? I år infaller påsken mellan den 14 mars och sträcker sig ända fram till 17 mars. Den 14:e mars infaller långfredag, 15:e påskafton, 16:e påskdagen och 17:e annandag påsk.

Nästa aktuella högtid: Pings och Sveriges Nationaldag. När leverantörerna har uppdaterat sitt utbud för att passa Pings eller Sveriges Nationaldag så kommer vi vara först med att lista alla relevanta matkassar för den aktuella högtiden.