Matkasse med husmanskost: Laga älskade klassiker från det svenska köket

Älskade, återupplivade maträtter från det svenska, klassiska köket. I denna kategori finner du delikata husmanskassar som passar hushåll som är extra sugna på svenska recept med inspiration tagen direkt från det svenska köket, inga undantag. Servera barnen allt du fick uppleva när du var liten i matväg, med en nytänkande touch utan att kompromissa med det autentiska svenska.

Nu finns 1 husmanskasse ↓

Linas inspirationskasse
Linas goda, inspirerande matkasse med husmanskost på ett nytt sätt ger dig allt du behöver för att tillaga goda maträtter som uppskattas av såväl stora som små. Matkassen gör matlagningen mer spännande.
  Personer 2 - 4
  Antal middagar 3 - 4
  Tillagningstid ~30 - 45 minuter
  Pris 539:- / Ord. 689:-
  Betyg
[Totalt: 18 Genomsnitt: 4.1]
Läs mer / Beställ

Husmanskassen: Den bästa kassen för svensk klassisk husmanskost

Svenska klassiker i dess läckraste utföranden hittar du i denna kategori med alla bästa husmanskassar. Men vad är fördelarna, och varför ska man testa en svenskinspirerad matkasse? Du får en komplett matkasse med fokus på det godaste och mest älskade från det svenska köket som uppskattas av både barn och vuxna, med utsökta och nytänkande receptvariationer för en så varierande upplevelse som bara går. Husmanskassen innebär att du får underbara maträtter som alltid har och kommer serveras i svenska hem, och vi älskar den!

Svensk klassisk mat är helt fantastisk och dessa matkassar serverar inte bara klassiker från förr, utan även uppdaterade alternativ med en touch av ny inspiration för att få ännu godare rätter (utan att kompromissa med originalreceptet). En matkasse med svensk husmanskost är alltså helt rätt för det hushållet som söker gott, enkelt, snabblagat – och klassiskt såklart.

Vilka leverantörer har husmanskasse för hemkörning?

De leverantörer som har minst en svensk husmanskasse i sitt utbud idag är Linas matkasse som har två olika utföranden; 4 middagar för 2 personer, eller 3 middagar för 4 personer, men fler leverantörer är på ingång och kommer direkt att dyka upp här när vi hittat dem. Linas matkasse har serverat hundratusentals hushåll över hela Sverige goda middagar och recept och i deras inspirerande matkasse har de fokuserat på svensk husman på ett nytänkande sätt. Ibland varvas husmanskassen med inspirerande maträtter från andra världsdelar och kontinenter för en större variation, dubbelkolla därför veckosedeln innan du beställer för att vara helt säker på innehållet.

Menyexempel: Vilka recept kan ingå?

Vad för olika recept kan ingå i en klassisk husmanskasse från Linas? Hur låter färskostfylld kycklingfilé med sötsyrlig dillsås och rostade rotfrukter, eller panerad rödspätta med remouladsås och kokt potatis? Varenda vecka varierar recepten för att inspirera till goda, sunda middagar och dessa rätter är tagna direkt från Linas hemsida. Vill du se vad som står på veckans matsedel? Spana in veckans recept här. Notera att Lina inte publicerar veckans meny om du inte är kund sedan tidigare, men du kan ändå få ett hum om vilka recept som kan ingå.

Prova-på priser, rabattkoder och välkomstpremier

Nu får alla kunder prova Linas husmanskasse för 299:- under en begränsad tid, ordinarie pris 549:- inklusive fri hemkörning till dörren och där valfri välkomstpremie ingår, antingen en kraftig välkomstrabatt för förstagångskunder med Linas fruktkasse värde 79 kr, eller endast fruktkassen. Du bestämmer vilken välkomstpremie du vill ha när du lägger din beställning.

Linas matkasse: ViaPlay Film & Serie gratis i 2 månader

Beställ valfri matkasse från Linas idag och få en gratis liten fruktkasse till ett värde av 79:- under en begränsad period. Gäller nya såväl som tidigare kunder som inte beställt en matkasse på minst två (2) år. Kan kombineras med andra deals och rabattkoder.
Verifierad deal Gäller valfri Linas matkasse Tidsbegränsad