GI-Kassar: Matkassar med lågt GI för en snabb & hälsosam viktminskning

GI står för Glykemiskt Index och är ett mått på hur mycket blocksockret går upp eller ner när man äter kolhydrater. Alla ingredienser du finner i dessa färdiga GI matkassar och maträtter innehåller ingredienser med lågt GI vilket gör det enklare att gå ner i vikt enligt GI metoden. Nedan ser du alla leverantörer av GI-matkassar och GI-anpassade färdigrätter från populära GI-Boxen.

Nu finns 1 leverantör av GI-anpassade måltider ↓

GI-Boxens GI-rätter
GI boxen ger dig upp till 40 färdiglagade GI-luncher och middagar varannan vecka samt enkla recept på GI-anpassade frukostar och mellanmål. Perfekt för en viktminskning som består och känns rätt.
  Personer 1
  Antal middagar 10 / 20 / 40
  Tillagningstid ~5 - 10 minuter
  Pris Fr. 695:-
  Betyg
[Totalt: 70 Genomsnitt: 4.1]
Läs mer / Beställ

GI matkassen: Den bästa kassen för en hälsosam viktminskning och frisk livsstil

Om du försöker äta enligt GI metoden så är dessa GI-anpassade matkassar och GI boxar rätt val för dig. Att äta enligt GI är en välkänd metod främst för att få kontroll över blodsockret men även vikten och i slutändan forma en friskare livsstil med mer energi en någonsin. En kost enligt GI metoden innebär att dra ner (men inte avstå helt) från protein och fett, samt byta ut de snabba kolhydraterna till långsamma kolhydrater eftersom de tar längre tid för kroppen att förbränna. kroppen blir i sin tur mätt längre och kroppens förbränning hamnar i en normal balans. Blodsockret går ner, och man är inte lika sugen på en massa smått och gott som godis och kakor emellanåt.

GI skapades först av en kostdoktor för att diabetiker skulle få bättre koll på sitt alldeles för höga/låga blodsocker, men har nu på senare tid utvecklats till en utmärkt viktminskningsteknik för att hälsosamt gå ner i vikt och stanna där. För de som inte behöver minska i vikt kan bara äta större portioner, enkelt. Det rekommenderas starkt att motionera samtidigt, exempelvis genom att ta längre promenader. GI liknar också den omtalade bantningsmetoden LCHF eftersom man inte drar ner på fett och protein, däremot så byter man ut snabba kolhydrater till långsamma kolhydrater.

Vilka leverantörer har GI matkassar?

Idag finns 1 leverantör hos oss som riktar in sig på GI-anpassade maträtter; GI boxen. GI boxen är lite annorlunda mot vanliga GI-matkassar eftersom de levererar 12 stycken färdigrätter (frysta) som man snabbt värmer upp i micron eller ugnen och sedan unnar sig. Rätterna är alltid 100% GI anpassade och innehåller bland annat ekologiska ingredienser och är fullproppade med nyttiga råvaror. Gott, och superenkelt. GI-boxen  levererar direkt till dörren kostnadsfritt i städer som Stockholm, Göteborg, Uppsala, Örebro och Värmland.

Menyexempel: Vilka recept kan ingå?

Några exempel på maträtter som kan ingå hos GI-boxen är vegetariska bönbiffar, laxburgare, chicken red curry, grekiska biffar, chili con carne och mycket mer. Du får såklart med passande tillbehör och ingredienser så måltiden blir helt komplett. Ät en eller två färdigrätter per dag så får du en fulländad GI-diet.

 Rabattkoder, prova-på priser och välkomstpremier

Nu finns inga aktuella rabattkoder, prova-på priser eller välkomstpremier att tillgå när du beställer en matkasse från denna kategori. Om vi hittar någon ny kod som fungerar eller lyckas få till en exklusiv rabattkod så kommer den direkt att dyka upp här. Vill du istället beställa en kasse med rabatt så rekommenderar vi att du spanar in vår stora kategori med verifierade rabattkoder.