LCHF matkassar för snabb och effektiv viktminskning (Low Carb High Fat)

LCHF är en av de populäraste metoderna för att effektivt gå ner i vikt, och som bevisats verkligen fungerar. Därför är en LCHF matkasse helt fullproppad med goda LCHF-anpassade recept som innehåller mycket fett, men väldigt lågt med kolhydrater (under 5g per 100g). Kolhydrater omvandlas till socker och är grundorsaken till att vågen inte rör sig. Genom att äta enligt LCHF-metoden går du effektivt ner i vikt samtidigt som en LCHF matkasse utan kolhydrater gör det enklare, roligare och mer inspirerande att fortsätta med den nya LCHF-kosten. LCHF går utmärkt att kombinera med 5:2.

Nu finns inga LCHF-matkassar för beställning, men vi rekommenderar nedan viktminskningskassar från ViktVäktarna istället.

ViktVäktarkassen
Gott och kalorisnålt på samma gång, perfekt för den som vill få koll på kaloriintaget för en mer effektiv viktnedgång. Med SmartPoint-beräknade recept får du 3 - 5 middagar i ViktVäktarnas matkasse.
  Personer 2 - 4
  Antal middagar 3 - 5
  Tillagningstid ~20 - 40+ min
  Pris Ord. fr. 599:-
  Betyg
[Totalt: 165 Genomsnitt: 4.1]
Läs mer / Beställ
Viktväktarnas vegetariska matkasse
Är du vegetarian och samtidigt vill äta enligt Viktväktarna för en mer hälsosam viktminskning så är den nya vegetariska matkassen helt rätt val för dig. I vegokassen ingår 3 -4 middagar för 4 personer.
  Personer 4
  Antal middagar 3-4
  Tillagningstid ~20 - 30+ min
  Pris Ord. 499- 599:-
  Betyg
[Totalt: 95 Genomsnitt: 4]
Läs mer / Beställ