ViktVäktarnas matkasse: Hälsosam viktminskning med Smartpoint-beräknade recept

Gör vardagen mer hälsosam och gå ner i vikt samtidigt när du äter enligt ViktVäktarnas Smartpoint-beräknade recept i en färdig matkasse. Med lättlagade maträtter får du också tiden att gå ihop, och eftersom ViktVäktarnas matkasse fokuserar på viktnedgång är det rätt val för dig som vill gå ner i vikt på ett naturligt sätt. ViktVäktarnas matkasse tas fram i samarbete med City Gross.

Laktosfria ViktVäktarkassen
Denna 100% laktosfria matkasse från ViktVäktarna serverar 5 Smartpoint-beräknade middagar. En välfylld matkasse perfekt för de hushåll som söker en kalorisnål, men sund livsstil fri från laktos.
  Personer 2 - 4
  Antal middagar 5
  Tillagningstid ~20 - 40+ min
  Pris Ord.pris fr. 629:-
  Betyg
[Totalt: 132 Genomsnitt: 4.5]
Läs mer / Beställ
ViktVäktarkassen
Gott och kalorisnålt på samma gång, perfekt för den som vill få koll på kaloriintaget för en mer effektiv viktnedgång. Med SmartPoint-beräknade recept får du 3 - 5 middagar i ViktVäktarnas matkasse.
  Personer 2 - 4
  Antal middagar 3 - 5
  Tillagningstid ~20 - 40+ min
  Pris Ord. fr. 599:-
  Betyg
[Totalt: 165 Genomsnitt: 4.1]
Läs mer / Beställ
Lätta ViktVäktarkassen
Nyhet från ViktVäktarnas: Kickstarta din viktminskningsresa med hälsosamma, mättande middagar fyllda med nyttigheter. 10 Smartpoints / kasse. Går fort att tillreda, nu med introduktionspris.
  Personer 2-4
  Antal middagar 4
  Tillagningstid ~25 - 40+ min
  Pris Ord. 599- 699:-
  Betyg
[Totalt: 90 Genomsnitt: 4]
Läs mer / Beställ
Viktväktarnas vegetariska matkasse
Är du vegetarian och samtidigt vill äta enligt Viktväktarna för en mer hälsosam viktminskning så är den nya vegetariska matkassen helt rätt val för dig. I vegokassen ingår 3 -4 middagar för 4 personer.
  Personer 4
  Antal middagar 3-4
  Tillagningstid ~20 - 30+ min
  Pris Ord. 499- 599:-
  Betyg
[Totalt: 95 Genomsnitt: 4]
Läs mer / Beställ
City Gross flexkasse
Skapa din egna veckomeny och byt ut valfritt antal middagar, recept och råvaror i din skräddarsydda, egna matkasse från City Gross. Denna nya service kostar fr. 29,95kr/portion och valfriheten är oändlig.
  Personer 2 - 12
  Antal middagar 3 - 7
  Tillagningstid -
  Pris 29,95:- / port.
  Betyg
[Totalt: 157 Genomsnitt: 4.4]
Läs mer / Beställ

ViktVäktarnas matkasse från City Gross: Leverans till dörren eller hämta i butik

Nu kan drömvikten vara närmare än någonsin, gå ner i vikt både enklare och snabbare med ViktVäktarnas hälsosamma matkassar. Här kommer förutom lättlagade middagar framtagna av ViktVäktarnas kostexpert också SmartPoints-beräknade recept vilket innebär att varenda portion är noga framtagen och beräknad för en kalorisnål kost för att successivt gå ner i vikt, utan att gå hungrig. Har man inget behov av att minska i vikt kan enkelt äta en lite större portionen, eftersom det främst är kalorierna som räknas.

ViktVäktarnas garanterar en hälsosam måltid som ger den energin man behöver för att klara av vardagen när den när som tyngs, utan att bli orkeslös. ViktVäktarnas har flera olika matkassar, se alla olika varianter inkl. antalet portioner/personer, användarbetyg och prova-på pris.

Vilka aktörer samarbetar och levererar ViktVäktarnas matkasse?

Idag finns en enda leverantör av ViktVäktarnas matkassar och det är City Gross. City Gross har i sig mängder av egna matkassar, men har här i samarbete med ViktVäktarna tagit fram den bästa matkassen för att äta hälsosamt och gå ner i vikt enligt den unika Smartpoint-modellen. ViktVäktarnas från City Gross har i skrivande stund fem (5) matkassar inklusive nyheten Lätta Viktväktarkassen för beställning med leverans söndag eller måndag mellan 17 – 22.

 City Gross har dessutom en dagligvarubutik som de flesta känner till och man kan enkelt i samband med beställningen av matkasse komplettera med nödvändiga basråvaror och andra tillbehör som bröd, frukt, kaffe till disktabletter, tvättmedel och mer. Vid leverans hem till dörren tillkommer en utkörningsavgift om 50:-, upphämtning i butik är gratis.

Såhär går det till:

Som ny kund anger du bara den kasse du vill beställa, komplettera med varor och ange din adress. Ett konto skapas automatiskt, och du kan fortsätta prenumerera på kassarna när den första leveransen utförts. Inga förbindelser såklart, du kan avsluta prenumerationen precis när du vill.

leveransSom prenumerationskund lägger du enkelt till matkassar och/eller matvaror under Min leverans.

Vill du ha dina favoritvaror vecka efter vecka kan du klicka på prenumerationsknappen bredvid varan i Min leverans.

varukorg

 

 

 

Vill du inte ha din matkasse eller dina matvaror en specifik vecka kan du avboka enskilda veckor under Mina sidor.

Menyexempel: Vilka recept kan ingå?

ViktVäktarnas veckomenyer är framtagna av deras egna erfarna kost- och viktminskningsexpert med lång historia av kärlek till hälsosam mat och har arbetat som kock i hela sitt liv. Några exempel på recept kan ingå är örtkryddad fläskytterfilé med klyftpotatis, torsk med brynt smör, pepparrot och honungsglaserad fänkål, ugnsgratinerad korv klassisk Deluxe, ostiga frikadeller i tomatsås och mer. Fokus ligger på att det ska vara gott, hälsosamt, boosta viktnedgången och passa allas kostbehov. Till ViktVäktarnas matkassar kommer också tips på hur man kan komplettera måltiderna för att passa små barn.

Prova-på priser och välkomstrabatt

Uppdaterad ny-kund rabatt som ger alla kunder 200:- rabatt på första beställningen hos Viktväktarnas, 3, 4 eller 5 middagar för upp till 5 personer. I skrivande stund har ViktVäktarna ingen rabattkod som går att aktivera i sig, men lägg bara kassen i kundvagnen så ändras priset automatiskt till det nya prova-på priset, exklusive hemkörningsavgift.

City Gross välkomstrabatt: 200:- rabatt på första (valfria) matkassen

Nu får alla nya kunder som beställer matkasse (inklusive Viktväktarnas) för första gången en välkomstrabatt på 200:-. Rabatten gäller på valfri matkasse från City Gross. Inget krav på minimum-order och kan användas max en (1) gång per kund.
Rabattkod från City Gross City Gross matkasse Gäller tillsvidare

viktvaktarna-recept

 

Viktväktarnas matkassar för viktminskning.:
Betyg 5